Life

Gigi Becali, moment sensibil la TV. De ce a izbucnit in lacrimi patronul FCSB

25.12.2020 | 23:27
Gigi Becali moment sensibil la TV De ce a izbucnit in lacrimi patronul FCSB
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a avut un moment destul de sensibil în seara de Crăciun, în timp ce își aducea aminte de copilărie. O amintire l-a făcut pe patronul FCSB să izbucnească în lacrimi, lucru la care nimeni nu s-ar fi așteptat.  

Latifundiarul din Pipera nu a mai putut rezista și a dat frâu liber emoțiilor în timpul unui interviu televizat. Becali a izbucnit în plâns, cu gândul la oamenii nevoiași cărora le oferă ajutorul.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a povestit despre episoadele din copilărie pe care le trăia alături de tatăl său, care îi bătea pe ciobanii pe care îi avea în subordine. Patronul FCSB încerca să-i consoleze, iar această amintire i-a provocat un episod tulburător.

Gigi Becali, moment sensibil la TV. De ce a izbucnit in lacrimi patronul FCSB

Cuprins de emoții, Gigi Becali a povestit despre un episod cutremurător din copilărie, lucru care l-a făcut să verse lacrimi în timpul unui interviu la televizor.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB încearcă să-i ajute cât mai mult pe cei aflați la nevoie, iar această latură o are încă de când era copil. În timp ce tatăl lui îi bătea pe ciobani, care erau subordonații săi, Gigi Becali le oferea alinare și îi lua în brațe.

„Mi-aduc aminte că aveam patru – cinci ciobani. Se mai îmbătau, tata îi mai bătea cu biciul, cutare. Și eu îi luam în brațe. Eu deduc acum că aveam dragostea!

ADVERTISEMENT

M-am născut cu dragostea de mic. Sunt momente când plâng. S-a împuținat dragostea și vin dracii și fac pandemie și virusuri.

Nu mâncarea e problema. Problema e că noi să ne întoarcem cu fața spre Dumnezeu. Toate se vor adăuga ție, dacă mergem la Biserică și la Dumnezeu. Dacă noi îl ignorăm, ne interesează să mergem la cluburi, să bem, atunci nici Dumnezeu nu ține cu noi”, a povestit latifundiarul din Pipera, potrivit prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali știe ce face de Revelion

Gigi Becali a stabilit deja care sunt planurile sale pentru Anul Nou, după cum a declarat recent. Finanțatorul FCSB își va petrece noaptea dintre ani la biserică și renunță la planurile sale din ceilalți ani, atunci când mergea la Poiana Brașov.

Afaceristul și-a exprimat dorința de a se retrage din viața publică pentru o perioadă, motiv pentru care nu se va distra în noaptea de Revelion, așa cum făcea pe vremuri, când organiza petreceri exclusiviste.

Gigi Becali și-a anunțat deja familia că noul an îl va prinde în Casa Domnului, însă nu este prima dată când se întâmplă așa. La finalul anului 2019, patronul FCSB spunea că renunță la petreceri și că se află la biserică de pe 31 ianuarie, începând cu ora 23, până pe 1 ianuarie, la 4 dimineața.

„La ora 11 noaptea sunt în biserică până la 4 dimineața. Ăsta e Revelionul meu. Acolo e muzica îngerilor. Cine vrea poate să asculte muzica dracilor la cluburi.

La cluburile unde mergeți voi, țanca-țanca, săriți în sus. Păi, stai să vezi muzica de la biserică. Inima voastră nu se bucură. La mine dansează inima, la voi dansează picioarele”, declara acesta, potrivit Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: