Fotbal intern

Gigi Becali, mulțumit de jocul FCSB-ului cu Milsami Orhei: “Nedelcu e senzațional! Adio, Pintilii! Nu îl mai scoate nimeni din echipă!”

11.07.2019 | 23:45
Gigi Becali multumit de jocul FCSBului cu Milsami Orhei Nedelcu e senzational Adio Pintilii Nu il mai scoate nimeni din echipa

FCSB a învins cu 2-0 Milsami Orhei în primul meci european al roș-albaștrilor din acest sezon. Florin Tănase a reușit o “dublă” în confruntarea cu moldovenii, iar echipa e ca și calificată în turul doi preliminar din Europa League. 

Gigi Becali, mulțumit de jocul FCSB-ului cu Milsami Orhei: “Oaidă e fotbalist. Nu îl știam bine”

Patronul Gigi Becali este mulțumit de jocul echipei sale și i-a remarcat pe Răzvan Oaidă și pe Dragoș Nedelcu, iar despre ultimul a spus că va fi clar titular de acum înainte: “Mulțumit că Oaidă am văzut că e fotbalist. Nu îl știam bine. L-am luat, dar nu știam dacă face față la FCSB. E un jucător tehnic, e bun. Nedelcu a fost senzațional. Ce să mai fie Pintilii titular? Adio! Nu-l mai scoate nimeni pe Nedelcu de acolo. Cu Vînă s-a decis totul aseară. Am spus că lasă la 650.000, dar nimic. Până la urmă am dat. N-ați văzut? Aveam numai copii pe bancă. Gică n-a vorbit zilele acestea deloc. Știam că e ocupat cu Ianis. Ar fi fost o lipsă de respect”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali consideră că Ianis și Gică Hagi au făcut alegerile bune: “Cred că Ianis a făcut alegerea cea mai bună. Joacă în Liga Campionilor cu o echipă în care nu sunt mari vedete. Eu nu-l dădeam dacă aveam un băiat ca Ianis. Acum este la 30% din ce poate el. Cu Viitorul poate nu făcea mari lucruri, dar îl ţineam şi, peste 2 ani, pac 100 de milioane! Cred că luam banii ăştia pe el”, a spus Becali la Digisport Special.

Gigi Becali, mulțumit de jocul FCSB-ului cu Milsami Orhei Nedelcu e senzațional! Nu îl mai scoate nimeni
Gigi Becali, mulțumit de jocul FCSB-ului cu Milsami Orhei Nedelcu e senzațional! Nu îl mai scoate nimeni

“Va mai veni unul dintre De Nooijer și Florin Ștefan! Ei mă interesează”

Patronul FCSB a anunțat în direct transferul lui Thierry Moutinho și spune că îl interesează unul dintre jucătorii De Nooijer și Florin Ștefan: “Cu Pașcanu nu insist. Meme vorbește cu el, ține legătura. Să vedem ce o fi. La ora asta mă interesează doi jucători, De Nooijer și Florin Ștefan. Însă nu vor veni amândoi, doar unul dintre ei”, a spus Becali.

FCSB începe campionatul duminică, de la ora 21:00, împotriva lui Hermannstadt, într-un meci care se va disputa la Pitești. Până în luna septembrie, vicecampioana României va juca meciurile de pe teren propriu la Pitești (în Liga 1) și la Giurgiu (în Europa League).

  • 750.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru Ionuț Vînă
  • 2 goluri a marcat Florin Tănase cu Milsami Orhei