Fotbal intern

Gigi Becali negociază la sânge contractele la FCSB! Ce i-a făcut unui fost jucător

20.02.2021 | 13:12
Gigi Becali negociaza la sange contractele la FCSB Ce ia facut unui fost jucator
ADVERTISEMENT

Finanțatorul celor de la FCSB, Gigi Becali, este recunoscut pentru fermitatea cu care negociază contractele jucătorilor. Însă, nu întotdeauna reușește să-i convingă.

A pățit-o cu Andrei Prepeliță, unul dintre cei mai importanți jucători ai roș-albaștrilor în perioada 2011-2015.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul care a evoluat în peste 80 de meciuri pentru Steaua (denumirea sub care activa echipa lui Gigi Becali în perioada amintită), a povestit cum a încercat patronul roș-albaștrilor să-l ”convingă” să-și prelungească angajamentul.

Gigi Becali l-a scos din echipă pe Prepeliţă

Episodul la care face referire Prepeliță s-a întâmplat în sezonul 2014/2015, la capătul căruia FCSB, sub conducerea lui Costel Gâlcă reușea tripla: campionat – Cupă – Cupa Ligii.

ADVERTISEMENT

”Eram în ultimele luni de contract, clubul își dorea prelungirea, eu consideram că mi-am făcut treaba în acei ani și voiam să încerc în afară. La un moment dat, domnul Becali m-a scos din câteva meciuri, probabil încercând să mă forțeze să semnez prelungirea.

Nu s-a întâmplat asta. Ulterior a revenit la sentimente mai bune și m-a lăsat să joc. Am câștigat tripleta în anul acela”, a rememorat Prepeliţă, la sport.ro.

ADVERTISEMENT

A refuzat un transfer la Sampdoria

Fostul internațional al României a mai povestit pentru sursa citată că a fost aproape de un transfer la Sampdoria.

Italienii tocmai retrogradaseră în Serie B, iar mijlocașul, care bătuse deja palma cu Gigi Becali, a ales să evolueze la FCSB.

ADVERTISEMENT

În cei patru ani în care a jucat în roșu și albastru, Andrei Prepeliță a cucerit șase trofee: de trei ori campionatul, Cupa, Supercupa și Cupa Ligii.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 1,72 este cota pentru „TG 3-6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT