Fotbal intern

Gigi Becali, negocieri pentru cedarea lui Harlem Gnohere: „E vorba să dau pe cineva”

08.01.2020 | 15:31
Gigi Becali negocieri pentru cedarea lui Harlem Gnohere E vorba sa dau pe cineva
ADVERTISEMENT

Harlem Gnohere este din cei în ce mai aproape de o despărțire de FCSB. Patronul Gigi Becali a declarat că este în discuții pentru cedarea atacantului francez și va aduce un înlocuitor în această perioadă de mercato.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2.07 este cota pentru „Ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, tratative pentru cedarea lui Harlem Gnohere

Gigi Becali susține că FCSB nu va fi o formație activă pe piața transferurilor în această iarnă, singurul fotbalist pentru care este în discuții pentru o mutare fiind Harlem Gnohere.

Patronul „roș-albaștrilor” recunoaște că va aduce un atacant dacă francez se va despărți de FCSB, dar alte mutări, după venirea lui Darius Olaru și Andrei Miron, care este la un pas să ajungă sub comanda lui Bogdan Vintilă, nu sunt în plan.

ADVERTISEMENT

Nu prea mai am în plan transferuri… Atacanți… nu prea. E posibil să mai vină ceva. E vorba să dau pe cineva, dar nu vă spun pe cine.  Un atacant mai e posibil să dau. Da, Gnohere este! Daca plecă el, căutăm pe altcineva”, a declarat Gigi Becali.

  • 250.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru Harlem Gnohere

Harlem Gnohere, golgheterul FCSB în ultimele două sezoane

Harlem Gnohere a fost transferat de Gigi Becali în vara anului 2017, de la rivala Dinamo. După un început în care a fost rezerva lui Denis Alibec, „Bizonul” și-a câștigat un loc de titular datorită evoluțiilor bune avute când intra de pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

În ultimele două stagiuni, Gnohere a fost cel mai bun marcator al „roș-albaștrilor”, cu câte 15 reușite, terminând pe locul întâi, la egalitate cu Țucudean, respectiv pe locul secund, în ierarhia golgheterilor competiției interne.

În acest sezon, atacantul francez a ratat startul sezonului din cauza unei accidentări, iar în cele 13 jocuri în care a evoluat în campionat a reușit să puncteze de șase ori.

ADVERTISEMENT

Gnohere a fost rezervă neutlizată în ultimele două partide disputate de FCSB în 2019, Bogdan Vintilă preferând o linie de atac formată din Dennis Man, Florin Tănase și Florinel Coman.

  • 31 de ani are Harlem Gnohere
ADVERTISEMENT