Sport

Gigi Becali, negru de furie după ce Edi Iordănescu l-a scos din lot pe Darius Olaru pentru meciul cu Bosnia&Herțegovina. ”Crede că face ambiții cu mine”

Mijlocașul echipei FCSB Darius Olaru a fost scos din lotul României pentru meciul cu Bosnia&Herțegovina. Gigi Becali a răbufnit și crede că selecționerul Edi Iordănescu a făcut acest lucru împotriva lui.
07.06.2022 | 22:50
Gigi Becali negru de furie dupa ce Edi Iordanescu la scos din lot pe Darius Olaru pentru meciul cu BosniaHertegovina Crede ca face ambitii cu mine
Gigi Becali furios pe selecționerul Edi Iordănescu pentru că ignoră fotbaliștii de la FCSB. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

România a început meciul cu Bosnia și Herțegovina fără nici un jucător de la FCSB în primul 11. Mai mult, Darius Olaru, unul dintre cei mai buni mijlocași din Casa Pariurilor Liga 1, nici măcar nu a prins lotul.

Gigi Becali: ”A făcut-o împotriva mea”

Niciunul dintre jucătorii vicecampioanei FCSB nu au început pe teren duelul Bosnia&Herțegovina – România. Portarul Ștefan Târnovanu, golheterul ultimelor două ediții de campionat în Casa Pariurilor Liga 1, Florin Tănase, și perla lui Gigi Becali, Octavian Popescu sunt doar rezerve.

ADVERTISEMENT

Patronul celor de la FCSB a luat foc când a aflat că niciunul dintre jucătorii lui nu sunt titulari în echipa României, ba mai mult, Darius Olaru nu a prins nici măcar foaia de joc.

”Eu nu am zis de Olaru că e Maradona, eu am zis de Tavi (Octavian Popescu – n.r.) că e Maradona. Dar ca Olaru mai ai jucători.

ADVERTISEMENT

El (Edi Iordănescu – n.r.) probabil a făcut-o împotriva mea: ’Lasă bă că îl las pe Tavi că nu am ce face, dar uite, ţi-l scot pe Olaru’.

Dar el face împotriva lui. El crede că face ambiții cu mine”, a tunat finanțatorul roș-albaștrilor, pentru Antena Sport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali e convins că selecționerul va apela la Tavi Popescu

Omul de afaceri și-a continuat discursul acid la adresa selecționerului Edi Iordănescu și a spus că faptul că jucătorii lui sunt ignorați nu le afectează acestora cota de piață.

În plus, latifundiarul este convins că până la urmă Iordănescu va înțelege că Octavian Popescu este jucătorul care poate câștiga un meci de unul singur și că va apela la serviciile lui și la presiunea suporterilor.

ADVERTISEMENT

”Pe Olaru îl vând de la FCSB, treaba ta. Tu faci împotriva ta (Edi Iordănescu – n.r.). Pe Tavi Popescu nu are cum pentru că îl obligă lumea, o să îl ia lumea la înjurături pe stradă.

Cu Olaru, cu Tănase, poate să facă el ce vrea el. Cu Tavi Popescu nu are cum, că ăla câştigă meciul singur! Eu aşa cred”, a mai spus Gigi Becali.


(P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT