Sport

Gigi Becali, nemilos cu fanii contestatari ai lui FCSB: ”Nu-ți convine, du-te la CSA”

Fanii FCSB au cerut demisia lui MM Stoica și au protestat la numirea lui Marius Șumudică, dar Gigi Becali le-a răspuns pe măsură.
20.05.2021 | 00:25
Gigi Becali nemilos cu fanii contestatari ai lui FCSB Nuti convine dute la CSA
ADVERTISEMENT

Tehnicianul a dezvăluit că are pe masă o  ofertă de la patronul ”roș-albaștrilor” și urmează să dea un răspuns, dar a precizat că este pregătit să revină în fotbalul românesc.

După ce FCSB a pierdut întâlnirea cu Universitatea Craiova, Becali a revenit cu detalii despre numirea lui Șumudică și a spus și câți bani îi va da tehnicianului pentru a veni la FCSB.

ADVERTISEMENT

Fanii FCSB, puși la zid de Gigi Becali după ce l-au contestat pe Șumudică

După ce fanii FCSB au protestat în fața stadionului din Giurgiu pe timpul partidei cu Universitatea Craiova, Gigi Becali i-a atac violent pe aceștia și s-a luat în mod special de liderul de galerie Gheorghe Mustață.

”Eu nă mă mai cert cu nimeni. De asta există miliție, jandarmerie, trebuie să se autosesiseze și să-i aresteze. De ce să mă cert? Poți să ceri demisia, dar nu trebuie să faci amenințări. Nu zic să nu protesteze, dar fără amenințări. Să fii pe locul 2 nu e eșec, eu așa zic.

ADVERTISEMENT

Uite-l pe Mustață, îi trimiteam pachete la pușcărie și 1.000 de euro pe lună. Îți dai seama dacă ar fi să-mi pun mintea cu el ce s-ar întâmpla? M-ați văzut vreodată prieten pe mine cu galeria? Am avut eu vreo treabă cu ei? Fiecare să-și vadă de treaba lui”, a declarat Becali la emisiunea Digi Sport Special.

Mustață luat în colimator de Becali

”Poți să ceri demisii, dar le ceri degeaba. Demisia de unde? De la Mustață de acasă? Du-te, tată, la CSA, dacă nu îți convine. Nu e problemă, poate să ceară demisii, pe mine mă deranjează amenințările. Pac, la Miliție și-l mai costă pe Mustață cinci-șase ani de pușcărie.

ADVERTISEMENT

Mi-e și milă de el, avea 10 ani condamnare, i-am trimis lunar bani, acum el vine și amenință. Să se ducă la CSA, că eu sunt FCSB, care-i problema? Cu forța ne obligă ei? Să ne frică de ei sau ce? Ei vor cu forța.

La mine au trecut timpurile, la mine e Miliția, legea, reclamația. Am mai făcut eu odată, mi-am luat mașina și am făcut pușcărie. Nu mai fac altceva. Pe mine dacă mă ameninți, pac Miliția și reclamație”, a continuat finanțatorul FCSB.

ADVERTISEMENT

Becali nu mai vrea galerie

”Vezi-ți de treabă Mustață, ce eu fac ca tine vreodată? Vreau să scap de ei, nu am nevoie de scandaluri și amenițări. Mă bucur să am am galerie, dar fără scandaluri”, a mai spus omul de afaceri.

În final, Gigi Becali s-a declarat mulțumit de prestația puștilor de la FCSB în partida cu Universitatea Craiova, dar l-a criticat încă o dată pe Dragoș Nedelcu: ”Mi-au plăcut copiii de azi, luptători. Dacă nu făcea nenea Nedelcu greșeala aia poate scoteam un meci egal”.

După venirea lui Marius Şumudică se anunţă mişcări de trupe şi în staff-ul tehnic. Noul antrenor lucrează alături de propriul staff, iar din informaţiile FANATIK, primul membru al staff-ului care va pleca este Thomas Neubert, preparatorul fizic.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT