Sport

Gigi Becali, nemilos la adresa lui Dinamo: „Echipa e pe moarte!” Ce spune despre revenirea lui Cristi Borcea

Gigi Becali a fost nemilos la adresa sorții lui Dinamo.
13.07.2021 | 19:17
Gigi Becali nemilos la adresa lui Dinamo Echipa e pe moarte Ce spune despre revenirea lui Cristi Borcea
ADVERTISEMENT

Patronul FCSB-ului consideră că Dinamo este pe „moarte” și nu este impresionat nici de venirea lui Iuliu Mureșan, în poziția de director executiv, despre care spune că „nu poate face minuni”.

Gigi Becali a vorbit și despre o posibilă revenire a lui Cristi Borcea la Dinamo, care suferă pentru situația „câinilor”, după spusele latifundiarului din Pipera.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, nemilos la adresa lui Dinamo

Gigi Becali a vorbit despre situația de la Dinamo și consideră că echipa nu are șanse de scăpare, nici după venirea lui Iuliu Mureșan, care a promis că îi va pe „câini”.

„Am vorbit cu Cristi Borcea și suferă rău de tot…în halul în care a ajuns Dinamo…Dar mi-a zis ca tot nu vrea să revină în fotbal şi nici măcar la Dinamo, deşi îl doare inima pentru această echipă.

ADVERTISEMENT

A fost în puşcărie şi nu vrea să se mai ducă acolo. Chiar l-am întrebat cât poate să mai stea pe bară și să vadă cum Dinamo se stinge de pe o zi pe alta?

Am ajuns să nu mai am nici o emoție când joc cu Dinamo. Zici că evoluăm cu echipă din liga a treia. A venit Iuliu Mureșan, dar ce să facă el cu un pacient deja pe moarte?”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

„Negoiță nu trebuia să îi dea echipa lui Cortacero!”

Gigi Becali a dezvăluit și o discuție purtată cu Cristi Borcea, finul său, care i-a spus că Ionuț Negoiță nu trebuia să îi dea echipa lui Pablo Cortacero, iar de-acolo au început cele mai multe probleme la Dinamo:

„Negoiță nu trebuia să dea echipa lui Cortacero ăla. Asta mi-a zis si finul meu (n.red. – Cristi Borcea). Dinamo nu o să conteze în acest campionat şi uşor, uşor se va duce spre faliment.

ADVERTISEMENT

Nu mai căutaţi scăpare la suporteri! Nu mai pot să plătească salarii, iar acum clubul a intrat în insolvenţă”.

Jucătorii lui Dinamo au refuzat să joace ultimele meciuri amicale programate ale echipei, iar totul pare incert pentru începutul noului sezon din Liga 1.

În sezonul trecut, Dinamo a fost aproape de a retrograda, însă ultimele etape din play-out, jucătorii „câinilor” și-au revenit miraculos și s-au salvat, trecând chiar și peste locurile de baraj.

ADVERTISEMENT