Fotbal intern

Gigi Becali, nemulțumit de suma oferită de Fenerbahce pentru Dennis Man! ”Să mai pună un zero!”

22.11.2018 | 13:01
Gigi Becali nemultumit de suma oferita de Fenerbahce pentru Dennis Man Sa mai puna un zero

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, s-a arătat nemulțumit de suma oferită de clubul Fenerbahce Istanbul pentru mijlocașul Dennis Man. FANATIK.RO a anunțat în premieră că turcii sunt interesați de transferul internaționalului român de tineret, iar presa din Turcia a scris că suma oferită vicecampioanei Ligii 1 Betano ar fi de trei milioane de euro.

”Să mai pună încă un 0. Am avut discuții să-l dau pe Dennis Man pentru 14-15 milioane de euro, dar recunosc că nu au fost oferte concrete. Nu sunt supărat pe turci, fiecare dă cât vrea, dar eu nu-l vând pe trei milioane de euro”, a declarat finanțatorul FCSB la Pro X.

Dennis Man sărbătorește un gol marcat în meciul FCSB - FC Voluntari
Dennis Man sărbătorește un gol marcat în meciul FCSB – FC Voluntari

Gigi Becali e nemulțumit de suma oferită de Fenerbahce, dar îl critică pe Dennis Man

Deși s-a arătat nemulțumit de oferta primită din partea clubului Fenerbahce Istanbul, Gigi Becali l-a criticat pe Dennis Man: ”M-a deranjat că nu prea a jucat nimic în ultima perioadă. Moruțan trebuie puțin ponderat că el vrea să alerge 13 kilometri. Mai bine să alerge 11 kilometri și să fie mai lucid. Vrea să facă el tot și nu îi mai iese nimic, dar e copil, trebuie să mai crească. Man e consacrat deja, cu Moruțan și Florinel Coman nu știu ce va fi”.

”Gnohere nu pleacă în iarnă decât dacă primesc șapte milioane de euro. Am discuții în China și în Arabia. Cer o sumă mare pe el pentru că dacă-l vând risc să pierd campionatul”, a mai dezvăluit finanțatorul clubului FCSB.

Presa din Turcia a scris că Fenerbahce le-ar fi luat fața celor de la Manchester United pentru transferul lui Dennis Man, despre care au anunțat că va fi viitorul star al echipei. Mijlocașul FCSB-ul se mai află în atenția a două formații importante din Europa: AS Roma și Șahtior Donețk.