Sport

Gigi Becali, nerăbdător să îl vândă pe Florin Tănase. De ce întârzie oferta pentru golgheterul României

Florin Tănase a încheiat ultimul sezon al Ligii 1 în postura de golgheter și și-a exprimat clar dorința de a pleca de la FCSB. Gigi Becali e de acord cu transferul, dar oferta concretă va veni abia la toamnă.
07.06.2021 | 09:29
Gigi Becali nerabdator sa il vanda pe Florin Tanase De ce intarzie oferta pentru golgheterul Romaniei
ADVERTISEMENT

Finanțatorul vicecampioanei României, Gigi Becali, și-a dat și el acordul pentru plecarea fotbalistului care evoluează la FCSB de cinci sezoane.

Tot omul de afaceri a dezvăluit și motivul pentru care oferta scrisă nu a ajuns, deocamdată, pe biroul său din Palatul din Aleea Alexandru.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali spune că transferul se face, dar la toamnă

Finanțatorul celor de la FCSB a anunțat și suma pentru care este dispus să se despartă de golgheterul echipei sale – 4,5 milioane de euro.

În acest moment transferul este blocat din cauză că echipa care îl dorește pe Tănase nu are buget. Becali spune că nici nu știe unde va ajunge fotbalistul lui, dar e sigur că mutarea se va realiza până la urmă.

ADVERTISEMENT

”Oferta pentru Tănase nu știu de unde e, probabil din Emirate. Am spus că vreau 5 milioane pe el și l-au sunat cei de acolo și i-au spus că nu e aprobat bugetul încă.

O să fie aprobat în septembrie. I-au zis să nu mă supăr pentru că nu mi-au dat un răspuns. Dar cred că Tănase va pleca până la urmă”, a explicat Becali, într-o intervenție la Pro X.

ADVERTISEMENT

Până la urmă tot răul spre bine. Finanțatorul roș-albaștrilor a spus în repetate rânduri că este de acord cu transferul lui Florin Tănase, oricare ar fi destinația acestuia, dar numai după ce echipa va evolua în cupele europene, în speranța că FCSB va pătrunde în grupele Conference League.

Cele mai atractive oferte pentru golgheterul Ligii 1

Florin Tănase a devenit un jucător extrem de atractiv și pentru cluburile europene, după ce a devenit golgheterul Ligii 1.

ADVERTISEMENT

Dacă până anul trecut cele mai avantajoase oferte veneau din SUA și Zona Golfului, în ultima perioadă de serviciile fotbalistului de 26 de ani s-au interesat și formații de pe Bătrânul Continent.

Presa din Belgia notează că Anderlecht Bruxelles are nevoie urgentă de un atacant, iar o soluție ar putea fi chiar Florin Tănase. Și în cazul belgienilor, suma cerută de Gigi Becali întârzie mutarea.

Mai înainte să apară posibilitatea de a evolua în Belgia,  Trabzonspor din Turcia și-a manifestat și ea interesul pentru atacantul roș-albaștrilor.

Jurnaliștii turci notează că fotbalistul de la FCSB este varianta de rezervă a antrenorului Andullah Avci, în cazul în care nu se va reuși transferul lui Zinedine Ferhat de la Olympique Nîmes.

O altă destinație de Top pentru Florin Tănase ar putea fi Olympique Marseille, dacă francezii vor face o ofertă concretă. Fosta campioană a Turciei, Bașakșehir, Al-Hilal (Arabia Saudită), sau New York City sunt ale echipe care îl au pe radarul lor pe căpitanul lui FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,75 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT