Sport

Gigi Becali nici nu concepe să-l lase pe Edi Iordănescu la națională: „Nu mă interesează nicio listă a lui Burleanu sau Stoichiță”

Gigi Becali nu are de gând să-și lase antrenorul la echipa națională, în locul lui Mirel Rădoi. „Edi mai are contract cu FCSB vreo opt sau nouă luni, până la vară”, a anunțat patronul vicecampioanei.
13.10.2021 | 11:33
Gigi Becali nici nu concepe sal lase pe Edi Iordanescu la nationala Nu ma intereseaza nicio lista a lui Burleanu sau Stoichita
ADVERTISEMENT

Chestionat pe marginea zvonului conform căruia Edi Iordănescu s-ar număra printre variantele Federației Române de Fotbal pentru postul de selecționer după plecarea lui Mirel Rădoi, Gigi Becali a transmis un mesaj cât se poate de ferm: nici nu concepe să se despartă de antrenorul care i-a readus echipa pe podiumul Ligii 1, la 9 puncte de liderul CFR Cluj.

Să se descurce cum vor ei, dar să nu îi aud de Edi Iordănescu în următoarele luni, că nu îl las să plece deloc de la noi”, a anunțat latifundiarul din Pipera, amintind, totodată, că înțelegerea sa cu fiul „Generalului” Anghel Iordănescu expiră abia la sfârșitul actualei stagiuni.

ADVERTISEMENT

Până la instalarea unui nou tehnician pe banca echipei naționale, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță poartă discuții pentru a-l convinge pe Rădoi să rămână și la meciul de baraj, în cazul în care „tricolorii” vor obține poziția a doua în Grupa J a preliminariilor CM 2022. Un obiectiv care, cel puțin teoretic, le este la îndemână, având în vedere că urmează meciurile cu Islanda și Liechtenstein.

Gigi Becali nu vrea să-l lase pe Edi Iordănescu la echipa națională

Nu mă interesează nicio listă a lui Burleanu sau Stoichiță. Să se descurce cum vor ei, dar să nu îi aud de Edi Iordănescu în următoarele luni, că nu îl las să plece deloc de la noi.

ADVERTISEMENT

Edi mai are contract cu FCSB vreo opt sau nouă luni, până la vară. Asta să fie clar pentru toată lumea. Dar voi ați vorbit cu Edi? El ce v-a zis? Vrea să plece? De ce nu îl întrebați și pe el?

Vorbiți cu el și vedeți ce vă spune. Eu nu vă mai dau detalii din contractul lui Edi, că nu trebuie să le știți voi pe toate. A început o treabă la FCSB și este în grafic. Deja a recuperat puncte față de CFR Cluj. Nu îl las să plece de la noi, că are contract”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la națională: „E momentul ca acest ciclu să se termine”

Imediat după meciul câștigat la limită, scor 1-0, cu Armenia, Mirel Rădoi le-a transmis în mod public federalilor să găsească un alt selecționer în noiembrie, odată cu finalul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022. Asta deși Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță vor ca el să-i conducă pe „tricolori” și la meciul de baraj.

Am spus destul de clar că nu voi mai continua, dar ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situația mea. Nu încerc să pun presiune pe conducerea Federației să vină cu un contract. Dacă s-ar prelungi ar trebui să fie cu acordul meu.

ADVERTISEMENT

Îmi vine greu să cred că vreți să mai fiu aici după ce în tur nu mă mai voia nimeni. Nu are rost să mai discutăm. Mă știți. Dacă am zis așa, așa rămâne. Nu mă interesează.

Din luna noiembrie, echipa națională trebuie să își găsească antrenor. Indiferent ce se întâmplă, eu nu voi mai fi. Contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea. Contractul meu se termină, să aduceți pe cine vreți dumneavoastră.

E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia această echipă. Trebuie să treacă la alt nivel. Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic.

Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil. Deja știu că nu voi continua la echipa națională!”, a anunțat tehnicianul.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CS Mioveni: 2,15 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT