Sport

Gigi Becali îl vrea pe Nicolae Păun la FCSB, dar are concurență serioasă: ”Este un jucător căutat”

FCSB a terminat anul 2021 la 10 puncte în spatele liderului CFR Cluj, iar Gigi Becali vrea să întărească echipa și este interesat de aducerea mijlocașului Nicolae Păun.
31.12.2021 | 12:59
Gigi Becali il vrea pe Nicolae Paun la FCSB dar are concurenta serioasa Este un jucator cautat
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că fotbalistul pus în capul listei de achiziții pentru această iarnă de finanțatorul FCSB este Nicolae Păun de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Interesul omului de afaceri pentru jucătorul de 22 de ani a fost confirmat de directorul general al covăsnenilor, Attila Hadnagy, care chiar lăsa să se înțeleagă că mutarea se va face.

ADVERTISEMENT

Dorit de Gigi Becali, Nicolae Păun se îndepărtează de un transfer la FCSB

Deși este binecunoscut faptul că atunci când Gigi Becali își propune să transfere un jucător la FCSB de cele mai multe ori și reușește, de această dată se pare că Nicolae Păun este un ”trofeu” greu de atins.

”Ce pot să zic? Păun va fi cu siguranță un jucător căutat în acestă perioadă de transferuri. Dar, cei de la Sepsi nu prea și-ar dori să se despartă de el în acesta pauză de iarnă. Nu ascund că sunt tatonări din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Discuții mai avansate sunt însă cu un club din Rusia, unde au mai jucat români, dar vom vedea ce va fi. Nu pot da detalii prea multe acum. Rămâne acum doar să obțin un acord din partea lui Sepsi pentru transferul jucătorului”, a declarat impresarul Florin Vulturar, pentru digisport.ro.

Referințe bune de la fostul antrenor, Leo Grozavu

Fotbalistul celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe impresionează mai ales prin forța fizică, aceasta fiind calitatea lui principală. Fostul lui antrenor, Leo Grozavu, a dat și alte referințe pozitive despre jucătorul pe care l-a avut sub comandă la gruparea din Covasna.

ADVERTISEMENT

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a fost mulțumit de ceea ce a arătat Păun în prima parte a actualului campionat și l-a contactat pe Florin Vulturar, impresarul sportivului, pentru a ajunge la un acord în privința unui transfer.

Cota fotbalistului este una pe care finanțatorul ”roș-albaștrilor” o poate plăti fără probleme însă, acesta mai are contract cu Sepsi încă trei ani, iar clubul din secuime ar putea forța în sus prețul jucătorului.

ADVERTISEMENT

Deși a bifat 15 apariții în tricoul lui Sepsi, dintr-un total de 18 etape disputate în Liga 1, Nicolae Păun nu este titular de drept pe postul de închizător, acolo unde prima opțiune pentru antrenorul Criatiano Bergodi este Boubacar Fofana, iar acesta este detaliul care ar mputea face mai ușoară tranzacția între cele două cluburi.

Jucătorul are o cotă de piaţă de 200.000 de euro

Cota de piață a lui Nicolae Păun este de 200.000 de euro, iar cele două părți se vor pune în perioada următoare la masa negocierilor. Vârsta este un atu pentru tânărul fotbalist, care poate crește la roș-albaștrii.

Dacă va fi transferat la FCSB, ”roș-albaștrii” vor avea încă o opțiune pentru postul de mijlocaș central defensiv, acolo unde Toni Petrea îi are pe Adrian Șut, Ovidiu Popescu și Ovidiu Perianu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR: 1,57 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT