News

Gigi Becali, noi declarații controversate la TV. Pentru ce a primit România TV amendă 5.000 de lei

29.01.2021 | 07:43
Gigi Becali noi declaratii controversate la TV Pentru ce a primit Romania TV amenda 5000 de lei
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a atras o amendă de 5000 de lei pentru declarațiile controversate făcute în cadrul unui interviu la România TV. Patronul de la FCSB s-a dezlănțuit în teorii ale conspirației despre vaccin și a criticat dur măsurile de restricție împotriva răspândirii pandemiei.

Membrii Consiliului CNA au discutat cazul în ședința din 26 ianuarie. Inițial, propunerea era pentru o amendă de 10.000 de lei, dar nu a trecut la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Cazul a fost rediscutat în data de 28 ianuarie, iar suma a scăzut la jumătate din cea inițială. A doua propunere a trecut cu voturi în unanimitate. Postul de televiziune a fost taxat și pentru două burtiere afișate în cadrul buletinelor informative din 17 decembrie – „Bărbat executat în maşină, criminaliştii descind” și din 20 decembrie: „Foc în Bucureşti, oamenii se salvează sărind de la etaj”.

Gigi Becali, noi declarații controversate la TV. Pentru ce a primit România TV amendă 5.000 de lei

Gigi Becali nu s-a sfiit în a spune exact ce crede despre vaccin, în stilul caracteristic: „eu nu că… Eu nu mă vaccinez nici dacă mor pe loc! La mine e genetică… vine cu un vaccin, vine cu un… O să zică că după aia… Bă, uite care-i treaba… Păi pentru că nu puteam să ținem evidența ca să te știm bine cum ești tu… așa cred…(închinându-se)”.

ADVERTISEMENT

„Doamne, să nu fie!… mă, trebuie să-ți punem ție în mâna dreaptă, aicea, un cip sau în frunte aicea… ca noi să citim, să vedem vaccinurile care le-ai făcut tu ca să știm că dacă-ți vine rău pe stradă… că așa o să fie… o să cadă lumea… hap!… hap!… de la vaccinurile astea, înțelegi?”, a adăugat latifundiarul din Pipera, potrivit Pagina de media.

Patronul FCSB-ului a continuat declarațiile controversate despre serul împotriva Covid-19: „păi așa o să fie… așa cred… înțelegi?… Doamne, iartă-mă! Nu vreau să fac propagandă împotriva vaccinului… eu spun ce cred eu și eu nu fac vaccinul. (neinteligibil) să nu facă vaccinul… să-l facă!… fiecare să facă, da’ eu nu fac…”

ADVERTISEMENT

„Eu nu-l fac… dacă pun capul aicea, pe buturugă, aicea… taie capul cu barda… pune… întinde mîna, faci vaccinul… Bă, taie capul, da vaccinul nu-l fac… m-ai înțeles?… Eu… (închinându-se)am dat la sute de oameni și mii de oameni…” a mai spus Gigi.

„Virusul ăsta este un fleac! Dar dacă când mi-a curs nasul sau urechi sau nu știu ce… sau ochii sau cutare sau puțin temperatură… l-am luat… pac!, am luat medicamentul”, afirmă acesta, continuând să să vorbească și despre tratamentele aplicate de medici. „Eu nu știu… nu la oameni că e păcat… (neinteligibil) bidon… vitamina D3, zinc, vitamina C… paracetamolul numai dacă ai temperatură pentru că el scade glutationul… spun specialiștii… la noi numai paracetamol… adică face mai rău… știi?”

ADVERTISEMENT

„El este fleac, dacă-l iei din timp. Îl oprești… barieră.. hai, noroc, COVID! Dacă l-ai lăsat 5 – 6 zile… lasă, mă, că n-am eu nimica… sunt puternic eu… stai puțin că nu, domne, puțin aer condiționat… nu, domne, păi da nu… păi da puțin răcit, n-am nimic eu, n-am eu COVID… de parcă erușine să ai COVID…Rudele au avut, prieteni au avut… pe toți i-am ajutat… Eu n-am ținut cont. Unde a fost ăla bolnav, direct… așa, și fără mască ca să-l încurajez… Și m-am dus și am dat medicament și am stat lângă el”, a conchis Becali.

ADVERTISEMENT