Sport

Gigi Becali, nou atac la Marius Șumudică: „Vezi-ți de treaba ta! Nu știu cât mai stai la CFR”

Gigi Becali se ia din nou de antrenorul lui CFR Cluj, Marius Șumudică, căruia nu îi prevede un mandat prea lung în Gruia.
13.08.2021 | 19:28
Gigi Becali nou atac la Marius Sumudica Veziti de treaba ta Nu stiu cat mai stai la CFR
ADVERTISEMENT

S-a rupt lanțul de iubire! Gigi Becali nu vrea să mai aibă de-a face cu Marius Șumudică, deși cei doi erau buni prieteni, în urma declarațiilor pe care rapidistul le-a făcut la adresa FCSB-ului.

Deși i-a ajutat familia într-un moment dificil, Gigi Becali a ieșit din nou la atac și l-a avertizat în direct la TV pe antrenorul campioanei României.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, atac frontal la Marius Șumudică: „FCSB sunt eu!”

Gigi Becali a fost deranjat de comentariile bunului său prieten, Marius Șumudică la adresa FCSB-ului și îi bate obrazul antrenorului: „Eu nu m-am supărat pe el, dar nu trebuia să spună el FCSB. FCSB sunt eu. Dacă ai ceva cu MM sau cu Todoran, răspunde-le lor. Eu am făcut nişte gesturi pentru el, m-a atacat când a spus FCSB”, a spus supărat omul de afaceri la PRO X.

Ba mai mult, patronul FCSB-ului îl aduce cu picioarele pe pământ pe Șumudică, care în opinia sa are zilele numărate în Gruia dacă nu va trece de Steaua Roșie Belgrad: „El cred că ştie că pe cei de la Cluj nu-i interesează Conference League. Și foarte bine fac. Nu s-a calificat cu Young Boys, iar dacă mai pierde două meciuri să vedem dacă o să mai vorbească foarte mult de CFR Cluj”.

ADVERTISEMENT

Becali e de părere că Șumudică ar trebui să vadă dincolo de rivalitatea din campionat dintre FCSB și CFR Cluj și să nu uite că i-a fost mereu aproape: „Mai bine să nu-şi piardă prietenii, că nu e frumos. Vezi-ți de treaba ta şi nu te mai certa cu lumea, că nu o să fii acolo toată viaţa!”.

Marius Șumudică se teme de meciul din Europa League cu Steaua Roșie: „Ne așteaptă infernul!”

Marius Șumudică e conștient că CFR Cluj va avea viață grea la Belgrad în play-off-ul Europa League, unde ultrașii sârbi ai celor de la Steaua Roșie vor crea o atmosferă extrem de apăsătoare, așa cum anunța și Miodrag Belodedici în exclusivitate pentru FANATIK: „E clar că ne așteaptă infernul acolo! Dar nu cred că avem ceva de pierdut. În primul rând, nu cred că îl putem numi un play-off de Europa League, pentru mine e un play-off de Champions League”.

ADVERTISEMENT

Steaua Roșie a jucat în ultimele doi ani în grupele UEFA Champions League, iar pentru campioana Serbiei ar fi un dezastru să rateze grupele Europa League: „Steaua Roșie a fost în ultimii doi ani în grupele Ligii, a chinuit-o pe Milan până în minutul 90, are 10 internaționali. E o echipă foarte puternică”.

Șumudică nu se mulțumește cu grupele Conference League și e conștient că ratarea calificării va fi considerată un eșec important de către conducerea clubului și de suporteri: „Dacă ne vom ridica la nivelul lor, cu siguranță vom pune și noi probleme. Mi-aș dori să nu mai existe sincope după minutul 20, nu înțeleg de ce au apărut cu Young Boys. Ne jucăm soarta europeană. Chiar dacă suntem calificați în Conference, toată lumea își dorește să ajungem în Europa League”.

ADVERTISEMENT

Miodrag Belodedici o avertizează pe CFR Cluj înainte de meciul cu Steaua Roșie: „Va fi o presiune uriașă la Belgrad!”

Miodrag Belodedici a analizat în exclusivitate pentru FANATIK dubla lui CFR Cluj cu Steaua Roșie Belgrad și consideră că obiectivul principal al ardelenilor la Belgrad ar trebui să fie acela de a nu primi gol: „E foarte important ca CFR-ul să nu primească gol acolo. E foarte important ca CFR-ul să nu primească gol acolo”.

Cu toate astea, „Belo” consideră că va fi o dublă manșă extrem de echilibrată, ambele echipe având un stil de joc asemănător: „Nu au un joc extraordinar. Cum joacă și CFR Cluj. Și cu pressing susținut. Au cam același joc. Anul trecut au jucat în grupe. E ca și cum ai câștiga Liga Campionilor pe vremea noastră!”.

CFR Cluj va juca primul meci în deplasare pe data de 19 august, în timp ce returul se va disputa o săptămână mai târziu în Gruia.


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – FCSB: 1,93 este cota pentru „1X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT