Fotbal international

Gigi Becali nu are emoţii înainte de Rapid Viena – FCSB: “Va fi mai uşor decât cu Hajduk”

Autor: Mirela Apostol | 22.08.2018 | 16:13
Gigi Becali nu are emoţii înainte de Rapid Viena - FCSB. Hamza Barry în meciul de fotbal dintre FCSB şi Hajduk Split

Gigi Becali nu are emoţii înainte de Rapid Viena – FCSB. Patronul viecampioanei României a prefaţat partida din play-off-ul Europa League, contra echipei din Austria, şi spune că elevii lui Nicolae Dică vor avea în faţă un adversar mai facil faţă de cel avut în turul 3 preliminar al Europa League.

În turul precedent, FCSB a trecut de Hajduk Split după 0-0 în Croaţia şi 2-1 pe Arena Naţională, iar înainte să dea piept cu echipa la care este legitimat Steliano Filip, vicecampioana României, vicecampionii României au jucat în turul 2 cu Rudar Velenje după 6-0 scor la general.

Gigi Becali nu are emoţii înainte de Rapid Viena – FCSB

”Numai când ești în grupe, atunci poți să zici ceva. Până acum n-am făcut nimic, zero. Ori ești în grupe, ori nu ești! Eu nu cred (nr. că Rapid Viena este peste Hajduk). E posibil să fie mai tehnică, dar nu e mai puternică din punct de vedere fizic. Eu cred că va fi mai ușor cu Rapid Viena decât cu Hajduk”, a declarat Gigi Becali la un post de televiziune.

Becali nu se teme înainte de Rapid Viena – FCSB şi a anunţat că Mihai Roman, unul dintre jucătorii aduşi în urmă cu puţin timp la FCSB, poate debuta la noua echipă în meciul cu Rapid Viena: “De ce crezi că l-am luat pe Roman? L-am luat ca să se roage cu mine. I-am zis lui Roman un Psalm şi el a fost la duhovnicul lui ca să primească acceptul să vină la Steaua. El nu a vrut la început să vină. Mi-a spus că nu poate să ne ajute, iar i-am spus că sunt convins că poate să ne ajute, dar mi-a zis că are o rugăminte. Mi-a cerut să nu îl critic dacă nu joacă bine. Am o convenţie cu el. Nu o să îl critic, chiar dacă o să joace prost”, a spus Gigi Becali la o emisiune de sport. Eu cred că Roman va intra titular joi. Dică ştie, dar eu cred că da. Nu am vorbit cu Dică, dar eu cred că Roman o să fie titular cu Rapid Viena. Bălaşa se duce la Liturghie duminica? Îmi era frică pentru că nu se duce la Liturghie niciodată. Dacă s-ar duce la Liturghie o să joace. Mie nu îmi e frică. La primul meci nu am emoţii. O să vedeţi că noi o să marcăm şi o să câştigăm meciul. O să fie 2-0”, a declarat Gigi Becali.

Partida Rapid Viena – FCSB va avea loc joi, de la ora 21:30, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. Gigi Becali nu are temeri pentru meciul cu Rapid Viena şi îşi vede echipa deja calificată în grupele Europa League. În sezonul trecut, “roş-albaştrii” s-au calificat în primăvara europeană, după ce s-au calificat în grupe, şi au dat de Lazio Roma. Italienii i-au scos însă din Europa League.

Gigi Becali nu are emoţii înainte de Rapid Viena - FCSB. Dragos Nedelcu, Mihai Bălaşa şi Bogdan Planic în meciul de fotbal dintre FCSB şi NK Rudar Velenje, contând pentru Liga Europa, desfăşurat pe Arena Naţională din Bucureşti, joi 2 august 2018.
Gigi Becali nu are emoţii înainte de Rapid Viena – FCSB. Dragos Nedelcu, Mihai Bălaşa şi Bogdan Planic în meciul cu Rudar Velenje, din turul 2 preliminar al Europa League
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!