Fotbal intern

Gigi Becali nu are nicio emoție cu Alashkert: „Va fi mai ușor cu armenii”. Ce jucător l-a impresionat la returul cu Milsami

18.07.2019 | 23:14
Gigi Becali nu are nicio emotie cu Alashkert Va fi mai usor cu armenii Ce jucator la impresionat la returul cu Milsami

Gigi Becali a tras concluziile după ce FCSB s-a impus cu 4-1 la general în fața lui Milsami Orhei și o va întâlni pe Alashkert în turul 2 preliminar din Europa League. 

Gigi Becali nu are nicio emoție cu Alashkert

Patronul de la FCSB anticipează că dubla cu Alashkert va fi și mai ușoară, chiar dacă armenii au eliminat-o pe Makedonija cu 6-1 la general. Becali a fost impresionat de puștiul Dumitru în deplasarea din Moldova, acesta deschizând scorul la debutul său în cupele europene.

„Nici de pregătire n-a fost meciul, ei nu puteau să ajungă la poartă. De aceea am și jucat titular cu Cristi Dumitru, care mi-a plăcut foarte mult. M-a impresionat. Oaidă e semi-consacrat, nu trebuie să fie o surpriză că a fost titular. Dacă dădeam drumul la motoare, le dădeam 7-8 goluri. Nu prea ne-a interesat pe noi.

Va fi și mai ușor cu armenii. Și în turul 3 ne va fi ușor, că suntem capi de serie, în play-off ne va fi greu. Pe Șut l-am cumpărat, dar l-am lăsat la Clinceni până în vara viitoare, atunci când îl vând pe Nedelcu și îi va lua locul. Acolo i-am trimis și pe Cristi Dumitru și pe Robert Ion. Toți au nevoie de jucători.

Nu am piață ca să pot să vând acum. Man și Coman nu au mai făcut nimic. Trebuie să dea cinci goluri și patru pase de gol în grupele Europa League ca să pot să-i vând. Doar de la 20 de milioane de euro în sus mai dau jucători. Îmi pare rău că nu l-am luat pe Cicâldău, dar asta e. Nimeni nu mai sufla în fața noastră în Liga 1. Meme mi-a spus că nu marchează deloc goluri, de-aia nu l-am luat. ”– a spus Gigi Becali la emisiunea Digi Sport Special de la Digi Sport.