Fotbal intern

Gigi Becali nu crede în șansele Craiovei la titlu: „CFR Cluj este 80% campioană, noi suntem 20%. S-au consumat procentele”

08.03.2020 | 23:45
Gigi Becali nu crede in sansele Craiovei la titlu CFR Cluj este 80 campioana noi suntem 20 Sau consumat procentele
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a declarat că Universitatea Craiova nu poate fi o contracandidată la titlu pentru CFR Cluj și FCSB. Omul de afaceri consideră că „roș-albaștrii” pot învinge formația lui Dan Petrescu duminica viitoare și să revină cu șanse reale la primul loc.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 7,45 este cota pentru „Sub 0.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

FCSB, victorie fără emoții cu Universitatea Craiova

FCSB și Universitatea Craiova s-au întâlnit pe Arena Națională, în capul de afiș al rundei a doua din play-off. În ciuda ultimelor rezultate, înfrângere cu Dinamo și remize cu Chindia și Botoșani, formația lui Bogdan Vintilă a reușit să se impună fără emoții, scor 4-1.

La finalul partidei, Gigi Becali a declarat că FCSB a reintrat cu șanse reale în lupta la titlu, iar Craiova nu poate fi considerată o contracandidată.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să vorbesc despre șansele Craiovei la titlu. Nu vreau, că nu vreau să spun ce gândesc, nu vreau să spun. Nu-i frumos, nu vreau să mai vorbesc eu despre alți oameni. De ce să vorbesc eu ceea ce cred. Pot spune doar că la ora asta CFR e campioană 80% și noi 20%. S-au consumat procentele.

Am fost atât de buni astăzi și atât de bine fizic și mental și în formă încât dădeam câte goluri trebuia. Să luăm ocaziile, golurile am dat patru noi, ei unu. Primul greșeală Pigliacelli, la golul lor, greșeală Panțîru. Să vedem ocaziile, ei au avut bara și Koljic cu chifla, două, da? La noi doar Florinel Coman a avut două ocazii mari.

ADVERTISEMENT

Nu m-am gândit că Florinel ar putea rata de acolo, nu știu ce a vrut să facă el de acolo”, a declarat Gigi Becali la TV Digisport.

După Craiova urmează CFR Cluj

După victoria cu Universitatea Craiova, pentru FCSB urmează meciul de la Cluj, cu CFR, programat duminica viitoare. Gigi Becali a prefațat duelul din Gruia, pe care îl consideră decisiv în păstrarea șanselor „roș-albaștrilor” la titlu.

ADVERTISEMENT

Acum ar fi cazul să îi batem și noi pe CFR. Anul ăsta cred că va fi altceva, că și-a revenit echipa. Dacă ajunge CFR la nouă puncte, la revedere. CFR nu este o echipă căreia să îi dai gol așa, cum i-ai dat Craiovei. Trebuie să transpiri mult ca să le dai gol, mult chin, mult sânge.

Au avut de multe ori noroc și în cupele europene, dar sunt puternici, ce e al lor e al lor. Sper să reușească Gaz Metan să îi încurce, să aibă și ei ghinion”, susține Becali.

ADVERTISEMENT