Fotbal intern

Gigi Becali nu-l iartă pe Florinel Coman. “Vreau să îmi recuperez cele 3.000.000€!”

30.07.2018 | 17:27
Gigi Becali nul iarta pe Florinel Coman Vreau sa imi recuperez cele 3000000E

Gigi Becali nu-l iartă pe Florinel Coman, chiar dacă fotbalistul cumpărat de la FC Viitorul Constanţa a înscris două goluri în derby-ul jucat de FCSB contra formaţiei FC Dinamo Bucureşti, scor 3-3, în etapa a 2-a din Liga 1 Betano, ediţia 2018-2018.

Florinel Coman a fost unul dintre cei mai criticaţi jucători de la FCSB după prestaţia slabă din meciul disputat pe terenul Astrei Giurgiu, scor 0-1, iar Gigi Becali, patronul vicecampioanei României, i-a cerut lui Nicolae Dică să-l ţină pe bancă pe atacantul în vârstă de 20 de ani şi a decis să nu prindă primul unsprezece în partida din Slovenia, acolo unde “roş-albaştrii” s-au impus cu 2-0. Antrenorul în vârstă de 38 de ani i-a făcut pe plac lui Gigi Becali, iar acesta a fost ţinut pe bancă.

Gigi Becali nu îl iartă pe Florinel Coman

Florinel Coman nu a fost titular nici în partida FCSB – Dinamo Bucureşti, scor 3-3, dar atacantul a fost omul primului derby care a avut loc în sezonul 2018-2019 din Liga 1 Betano. Fotbalistul transferat de Gigi Becali de la FC Viitorul Constanţa a intrat în locul lui Filipe Teixeira şi a înscris două goluri în poarta lui Jaime Penedo.

 “Vreau doar să-mi recuperez cele 3 milioane de euro, cât am dat pe el și gata. Eu nu mi-am pierdut încrederea niciodată în Florinel Coman. Am și eu strategia mea, le mai dau câte o palmă la TV. Se uită familia, să mai tragă un semnal de alarmă, să muncească mai mult. El de fapt golul 2 l-a dat de mare atacant, primul gol din corner, tragi și dai gol, nu e problema asta. Eu vreau realizări pe termen lung. Chiar dacă băteam aseară Dinamo și nu jucam bine, îi criticam. Chiar dacă luam bătaie, mie mi-a plăcut jocul, asta vreau eu. Asta înseamnă că avem un bun viitor”, a dezvăluit patronul de la FCSB, Gigi Becali, pentru Pro X.

Ce a zis Florinel Coman după FCSB – Dinamo

Romario Benzar, Mihai Bălaşa, Florin Tănase şi Bogdan Planic se bucură după golul înscris de Florinel Coman
Bucuria jucătorilor de la FCSB pentru golul înscris de Florinel Coman în FCSB – Dinamo

Deşi a înscris două goluri în FCSB – Dinamo Bucureşti, unul dintre cele mai importante meciuri din Liga 1 Betano, Florinel Coman nu s-a bucurat ca la celelalte reuşite ale sale, aceasta fiind forma lui de a protesta după declaraţiile făcute de Gigi Becali, patronul vicecampioanei României, care susţinea că nu mai crede în fotbalistul pe care spera să câştige mai mult de 200 de milioane de euro.

“A fost un meci bun, mă bucur că am reuşit să îmi ajut echipa. Avem o fază la corner şi am încercat să o fac. Am reuşit să marchez, dar nu mă compar cu Budescu. El era senzaţional. Eu sunt un jucător tânăr, vreau să evoluez cât mai mult şi să dobândesc experienţă. Apoi, totul va veni de la sine. Am jucat la Astra 4-3-3, am făcut un meci slab, dar nu din cauza sistemului. E începutul campionatului, aţi văzut că toate echipele puternice ale campionatului s-au încurcat“, a spus Florinel Coman la finalul meciului FCSB – Dinamo 3-3.

A înscris 6 goluri pentru FCSB

Cotat de site-urile de specialitate la 1.300.000 de euro, Florinel Coman a ajuns la FCSB în luna august 2017, iar contractul său cu vicecampioana României este valabil până pe 30 iunie 2022. În vârstă de 20 de ani a bifat 32 de meciuri pentru echipa “roş-albastră”, a înscris 6 goluri şi a oferit 6 pase decisive. Florinel Coman are 5 prezenţe la echipa naţională a României U21, dar a evoluat şi pentru loturile U19 şi U17.