Sport

Gigi Becali nu-l mai recunoaște pe Octavian Popescu: „E altul, nu e el! E ceva în neregulă!”

Gigi Becali nu îl mai recunoaște pe Octavian Popescu, pe care l-a criticat după înfrângerea suferită de FCSB în deplasare cu Saburtalo, scor 0-1.
21.07.2022 | 21:27
Gigi Becali nul mai recunoaste pe Octavian Popescu E altul nu e el E ceva in neregula
Gigi Becali nu-l mai recunoaște pe Octavian Popescu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul FCSB-ului consideră că echipa nu are valoare, însă nu știe care este problema, dar dă vina pe antrenamentele lui Toni Petrea, recunoscând că va avea o discuție cu jucătorii pentru a afla ce se întâmpla mai exact la echipă.

Gigi Becali nu-l mai recunoaște pe Octavian Popescu

Gigi Becali a fost extrem de nervos după înfrângerea suferită de FCSB cu Saburtalo și printre jucătorii criticați de acesta s-a numărat și Octavian Popescu, despre care a spus că nu îl mai recunoaște deloc pe teren:

ADVERTISEMENT

„Nu e o rușine, nu ne-a subjugat adversarul. Eu cred că noi nu avem valoare. Eu cred că am rămas în urmă și ca jucători și cu sistemul ăsta de pregătire, de antrenament, eu așa cred.

Eu… deja o să vedeți, o să ies din fotbal, durează 2-3 ani până când închid tot. Nu am de unde să mai scot bani, ies din fotbal. Averea mea nu o comandă nimeni, că dacă o comandă cineva, ajungem în Liga 2 ca Dinamo. Ce bani am băgat, pot să-mi scot banii și cu asta la revedere.

ADVERTISEMENT

Eu zic că nu avem valoare, vorbesc serios, nu știu. Am crescut la fundași centrali, mie îmi place Dawa. Cine e Tamm? Nu știu cine e Tamm, că nu eu l-am luat. MM l-a adus. Am lăsat pe mâna altcuiva echipa… Habar n-am, nici nu știu cum au jucat, că nu am văzut prima repriză”.

„Nu știu ce a jucat Tamm. Eu ce zic, asta e părerea mea, nu avem valoare. Dacă Coman pe care am dat 3 milioane nu mai poate să dribleze pe cineva… mă minunez și eu, sunt oameni care au uitat fotbalul. E posibil să fie și pregătirea și antrenamentul, nu știu, cert e că noi nu avem valoare.

ADVERTISEMENT

Lasă că îl aducem pe Șerban înapoi… ce să fac. Dacă n-avem valoare… Haruț e fundaș, știu că fundașii atacă adversarii, dar el face doar pași în spate, păi atacă, băi, adversarul.

Octavian Popescu nu mai e ăla, e altul, nu-l mai cunosc. E ceva în neregulă, mă depășește, nu știu, poate e o problemă psihică, poate e la antrenor, nu știu. O să vorbesc cu jucătorii să văd ce e întâmplă la antrenamente”, a mai spus Gigi Becali, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Jucătorii stau pe teren și se uită la adversari!”

Gigi Becali a continuat și i-a criticat pe jucătorii săi, despre care a spus că nu mai aleargă: „Mă uit la jucători, ei stau pe teren și se uită la adversari. Să vă uitați cât au alergat și acum și cu U Cluj.

Dacă n-alergi, nu ai cum să câștigi. Eu i-am spus și nepotului meu să aducă jucătorii de la Clinceni, că și acolo mai băgam 250.000 de euro.

O să vină un specialist ca să vă fac vouă pe plac și o să ducă echipa bine, că eu am băgat-o în faliment și insolvență. Nu contează care o fi, vreau să-mi scot banii, la anul am jucători de care scap. E posibil să rămân în fotbal”.

„L-am auzit pe Mititelu că era supărat pe televiziuni, dar mai spun un lucru… că dacă nu erau televiziunile, noi nu mai existam ca fotbal.

Eu nu aș mai fi băgat bani la echipă, dar poate bagă Mititelu dacă e așa barosan. Dar a zis bine băiatul ăla care a spus câți bani primim noi. Cine mai dă banii pe fotbalul românesc? Eu zic că luăm mult prea mulți bani.

De unde să iei banii ăștia? Merităm 3 milioane jumate, cât luăm noi pe an?”, a mai spus Gigi Becali.

„N-aș lua niciun jucător de la ei, suntem noi prea proști!”

„Tănase e posibil să plece, era ca și făcut transferul, vedem ce se va întâmpla mâine-poimâine. A vrut el să semneze cu un impresar italian, asta e, eu i-am spus să aștepte un impresar care îi aduce o ofertă, nu așa, dar asta a vrut el.

N-am văzut luciditate la Cordea, care putea pasa în loc să șuteze. Nu e problemă să întoarcem scorul, că noi îi scoatem pe ăștia, dar problema e că noi nu avem valoare”, a continuat patronul FCSB-ului.

„Nu mai știu nimic despre meciul cu Rapid, nu spun la nervi, dar nu mai am niciun fel de încredere cum aveam pe vremuri. Nu mai am încredere deloc în echipă, nu e o echipă luptătoare.

Sunt nebuni să mai bag banii mei? Sunt nebun să-i mai dau banii lui Tănase? La revedere, s-a terminat prostia aia care a fost. La revedere, cum să dau bani. N-aș lua pe nimeni nici de la ei, că nici ei nu au valoare, suntem noi prea proști”, a încheiat Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,15 este cota pentru „2 solist” la Rapid – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT