Gigi nu l-a uitat! L-a sunat să îi ureze “La mulţi ani”

Ionuţ Cataramă   
în Nicio categorie
29/09/2014, 18:55
Gigi nu l-a uitat! L-a sunat să îi ureze “La mulţi ani” GALERIE FOTO

Gigi Becali si-a adus aminte de prietenul Adrian Porumboiu si l-a sunat pe acesta din puscarie pentru a-i ura “la multi ani”. Prins in mijlocul petrecerii la care au participat 120 de persoane, fostul arbitru nu a putut sa raspunda.

1

Pe 27 septembrie, Adrian Porumboiu a implint 64 de ani. Ca in de fiecare data, fostul arbitru international a organizat o petrecere la hotelul pe care il detine in Vaslui.

La evenimentul organizat la Racova si care a durat pana la orele diminetii au fost invitate aproximativ 120 de persoane, neamuri, prieteni, amici, dar si o parte dintre angajatii de la firmele sale. Porumboiu a fost impresionat de o icoana pe care a primit-o, insa a fost miscat si de cei care si-au adus aminte de ziua lui si l-au sunat pentru a-i ura toate cele bune. Printre acestia au fost nume importante, persoane din tara si de peste hotare.

2

Astfel, doi dintre fostii antrenori de care Porumboiu nu s-a despartit in cele mai bune conditii, au tinut sa-l ureze pe omul de afaceri. Este vorba de Lopez Caro si Augosto Inacio.

L-a sunat “fratele siamez”

3

Printre cei care au vrut sa-i ureze “la multi ani” lui Adrian Porumboiu s-a aflat si om alaturi de care fostul arbitru a trait si bune si rele. Este vorba de Ion Craciunescu, in decursul anilor cei doi avand o relatie extrem de tumultoasa. Pentru ca sunt nascuti in aceeasi zi si au arbitrat nenumarate meciuri impreuna, oamenii din fotbal i-au numit “fratii siamezi”. Cu toate astea, “fratii siamezi” s-au certat in nenumarate randuri, s-au jignit in emisiunile tv si prin ziare si chiar s-au dat in judecata. “Au stat cateva minute de vorba si si-au urat reciproc la multi ani”, a povestit un apropiat al omului de afaceri.

4

A sunat si Gigi, insa Porumboiu nu putut sa raspunda

5

De Adrian Porumboiu si-a adus aminte si Gigi Becali, prietenul de dupa gratii al fostului arbitru. In plina distractie, omul de afaceri a vazut ca avut doua apeluri nepreluate de la numarul de la penitenciar la care Becali are acces conform regulilor de la Poarta Alba. Nu a putut sa sune inapoi, insa martorii de la petrecere spun ca Porumboiu s-a bucurat ca prietenul Gigi si-a adus aminte de el.

sursa: cancan.ro

Închide ×