Fotbal intern

Gigi Becali nu-l vrea pe Marius Marin la FCSB: „Șut este de 5 ori mai bun!”

09.04.2021 | 10:29
Gigi Becali nul vrea pe Marius Marin la FCSB Sut este de 5 ori mai bun
ADVERTISEMENT

Căpitanul naționalei de tineret, Marius Marin, nu se ridică la pretențiile finanțatorului de la FCSB, Gigi Becali. Milionarul a explicat de ce mijlocașul de la Pisa nu are loc în lotul roș-albaștrilor.

Marius Marin a fost desemnat căpitanul ”naționalei mici” a României la Turneul Final al Campionatului European de Tineret și a fost unul dintre fotbaliștii cu evoluții apreciate.

ADVERTISEMENT

Inevitabil s-a speculat că fotbalistul de 22 de ani ar fi pe lista de achiziții a FCSB-ului, din această vară. Informația a fost infirmată de Gigi Becali.

Gigi Becali nu-l vrea pe Marius Marin la FCSB: „Șut este de cinci ori peste Marin!”

Aflat permanent în căutare de tineri fotbaliști, finanțatorul FCSB, Gigi Becali, spune despre căpitanul de la ”tineret” că este un fotbalist bun, dar că nu ar avea prea multe șanse să devină om de bază la gruparea roș-albastră.

ADVERTISEMENT

”Marin este un fotbalist bun, dar nu, nu-l vreau la FCSB. Pentru că la FCSB am un jucător, Adrian Șut, care este de cinci ori peste Marin. Șut este un fotbalist care nu ar trebui să lipsească de la echipa națională.

A demonstrat în acest sezon că are valoare. Asta este, dacă nu a fost convocat acum, eu ce să mai fac? Dar, veți vedea pe viitor cine este cu adevărat Șut. Nu va mai lipsi din primul 11 al naționalei. Așa ar trebui”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Marius Marin, pe radarul echipelor din Serie A

Marius Marin a fost lansat în fotbal de ACS Poli Timișoara și evoluează la Pisa din 2018. S-a integrat perfect în echipa pe care a antrenat-o și Mircea Lucescu în 1990.

În primul sezon la Pisa, Marius Marin a bifat 20 de apariții pe teren și a pus umărul la promovarea echipei în Serie B. A adăugat alte 29 de meciuri în sezonul precedent, iar în actuala stagiune are deja 26 de apariții în tricoul Pisei, în campionat și încă două în Cupa Italiei.

ADVERTISEMENT

Pe site-urile de specialitate cota lui nu este una foarte mare, doar un milion de euro, dar presa din Peninsulă a anunțat deja că Torino, locul 17 în Serie A, și Parma, echipa unde sunt legitimați Valentin Mihăilă și Dennis Man, îl monitorizează pe noul căpitan ale naționalei de tineret.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 2,05 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT