Sport

Gigi Becali nu mai crede în titlu: “Trebuie două minuni! Dar n-avem cum să batem CFR-ul!” Și-a atacat jucătorii

17.05.2021 | 00:46
Gigi Becali nu mai crede in titlu Trebuie doua minuni Dar navem cum sa batem CFRul Sia atacat jucatorii
ADVERTISEMENT

După remiza cu Sepsi, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a declarat că doar o minune mai poate să aducă titlul pentru roș-albaștrii. Latifundiarul și-a criticat jucătorii spunând că sunt fricoși.

Patronul a spus că nu are ce să își reproșeze pentru rezultatele din ultima vreme și a reiterat faptul că scopul său este să câștige bani din fotbal, obiectiv pe care l-a atins în acest an prin vânzarea lui Dennis Man.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu mai crede în titlu: “Trebuie două minuni! Dar n-avem cum să batem CFR. N-avem cu cine”

Gigi Becali a spus că nu l-a interesat faptul că FCSB 2 nu a împiedicat Steaua în lupta pentru promovare, însă nu este în regulă că a câștigat Afumațiul cu 4-1 și că va face o investigație și la Academie:

“Doar o minune ne mai aduce titlul. Eu nu o văd pe CFR Cluj când are titlul pe masă, să nu câștige. Minunea asta trebuie să se întâmple de două ori. Pe Craiova o batem, dar pe CFR Cluj nu avem cum să o batem. Nu avem cu cine.

ADVERTISEMENT

Radunovic, Moruțan, Tănase, toată echipa… Crețu care a mai jucat, dar a greșit la gol. Olaru, toate pasele numai la adversar. Moruțan, la fel. Emoția… Tănase nici nu a avut cu cine juca. Nici chiar Tavi Popescu n-a avut emoții, dar n-a avut cu cine să joace.

“Pe mine mă interesează ce spune Ilie Dumitrescu? Man a plecat, la revedere”

Ei doi n-aveau cu cine să joace. Ce să facem acum? Pe mine mă interesează ce spune Ilie Dumitrescu? Man a plecat, la revedere. Ce să mai vorbim acum? Numai Dennis Man a făcut tot jocul la FCSB? Eu îl contrazic.

ADVERTISEMENT

Radunovic, fotbalist adevărat, când a venit la noi, fricos. Toți fotbaliștii când vin la noi sunt fricoși. Nu este Burcă extraordinar fotbalist, dar e bărbat adevărat. Se bate, de aia am vrut să îl iau. Cred că era și la noi. 

“Așa este selecția mea. Nu există un test de bărbăție. Dacă mi-l dați, îl folosesc”

Am probleme de selecție, asta este. Putem privi și altfel. Este un meci în care n-avem nicio scuză. Ne-a scos mingea din poartă cu Clinceniul, eram la un punct. Așa este selecția mea. Nu există un test de bărbăție. Dacă mi-l dați, îl folosesc.

ADVERTISEMENT

Vînă de când a venit la noi, praf. Dacă tu ești inter și nu dai niciun gol, cum să faci față? De ce să fiu eu vinovat? Pe mine mă interesează să iau bani. Asta este politica mea: jucători tineri ca să câștig bani. 

“Nu mă interesează lupta cu CSA Steaua. Dar dacă ne bate Afumați cu 4-1 nu este în regulă!”

Vreau să iau 100 de milioane, nu mi-am îndeplinit obiectivul. Să vedem, poate anul ăsta jucăm în grupele europene. Ce să facem? Mergem la conferințe (n.r. Conference League). La mine, fotbalul este o afacere. La ora asta, câștig mai puțin. 

Eu sunt mulțumit și acum. Dacă sunt ca Dinamo în insolvență… Nu am spus că a greșit cineva. Asta este calitatea emoțională a jucătorilor. Ce să îi fac lui Olaru, piesă principală, care a dat toate pasele la adversar? Uite, sunt mulți accidentați, dar tot ne batem la titlu.

Dacă ne bate Afumațiul cu 4-1 nu este în regulă. Înseamnă că trebuie să facem niște investigații criminale. Dacă ne bat ăștia înseamnă că selecția nu este atât de bună acolo. O să vedem. Nu mă interesează lupta cu CSA Steaua și nu m-a interesat să îi împiedic. Pentru mine a fost o distracție. “, a spus Gigi Becali la Digisport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 1,98 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT