Sport

Gigi Becali nu mai face niciun transfer la FCSB: „Păi suntem nebuni? Restrâng cheltuielile!”

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, anunță că Moș Crăciun nu va fi deloc darnic la FCSB în această perioadă de transferuri.
21.12.2022 | 17:30
Gigi Becali nu mai face niciun transfer la FCSB Pai suntem nebuni Restrang cheltuielile
5,2 milioane de euro a plătit Gigi Becali pentru cei 10 jucători aduși în această vară. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali le-a făcut o urare specială rivalilor din SuperLiga, Neluțu Varga, Dan Șucu și Mihai Rotaru și anunță o perioadă de austeritate la FCSB.

Gigi Becali nu mai vrea să arunce cu banii la FCSB: „Nu fac niciun transfer!”

Patronul FCSB a vorbit la PRO Arena despre campania de transferuri din această iarnă: „Știi cum fac acum? Nu fac transferuri, restrâng cheltuielile. Păi suntem nebuni?! Nu fac niciun transfer!”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dat peste cinci milioane de euro pe jucători în campania de transferuri din vară, însă e mulțumit doar de doi jucători„David Miculescu va fi jucător de multe milioane. Am dat două lovituri cu el și Compagno și am luat și 3-4 țepe”.

Cu toate astea, în conturile clubului au intrat în jur de șapte milioane de euro prin calificarea în cupele europene: „Nu contează, aia e. Contează câți bani am luat în Conferința League. Sunt foarte mulțumit cu ce a rămas în buzunarul meu!”, a tras linie omul de afaceri.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, mesaj clar pentru Andrei Vlad: El poate să fie titular, dar nu în locul lui Târnovanu. Vreau să iau bani pe el”

Andrei Vlad a anunțat că vrea să plece de la FCSB, însă Gigi Becali îi dă peste nas: „El poate să fie titular, dar nu în locul lui Târnovanu. Noi luăm în calcul avantajul fiecăruia. Avantajul meu e Târnovanu acum. Are 2 metri și e la echipa națională.

Voi aveți mentalitate ca ăia zece de la Dinamo, pe care i-am învins. Eu vreau să iau bani pe Târnovanu. Trebuie să mai apere vreo 2 ani, la anul în grupele Ligii Campionilor și vor veni ofertele”, a mai surprins Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea să îl dea afară pe jucătorul care și-a rupt piciorul pentru FCSB și e la un pas să se lase de fotbal: „Vreau să-l dau afară dar nu pot!”

Gigi Becali și-a făcut deja lista jucătorilor de care vrea să scape în această iarnă, însă a apărut și un nume surpriză: „Păi să plece Vlad. Așa a spus că vrea? Păi da și eu vreau să îl dau pe Dulca afară, pe Panțîru, dar nu pot! Sau pe Rusu”.

Ionuț Panțîru a suferit o accidentare groaznică la genunchi și stă pe bară de doi ani. FANATIK a dezvăluit că sunt șanse mari să se lase de fotbal. Cu toate acestea, Becali vrea să scape de el.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu ține însă cont de dorința lui Andrei Vlad: „Nu iei tu hotărârea care e mai bună pentru tine, eu iau pentru mine. El a luat când a semnat, nu mai poate să ia hotărâre”, a mai spus patronul FCSB pentru sursa citată.


  • 1,65 este cota BETANO oferită pentru pronosticul „sub 2,5 goluri” la meciul Hermannstadt – FCSB

ADVERTISEMENT