Fotbal intern

Gigi Becali nu mai face transferuri la FCSB: ”Doar pe el îl mai aduc!” Răspunsul lui Gică Popescu

28.07.2019 | 20:39
Gigi Becali nu mai face transferuri la FCSB Doar pe el il mai aduc Raspunsul lui Gica Popescu

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit că nu va mai face decât un transfer în această vară, deoarece în curând vor reveni mai mulți jucători accidentați. Latifundiarul din Pipera a confirmat duminică informația oferită în exclusivitate de FANATIK conform căreia preparatorul fizic Marian Lupu a fost demis, patronul fiind nemulțumit de desele accidentări ale elevilor lui Bogdan Andone.


UPDATE, 28 iulie, ora 21:01 / Președintele clubului FC Viitorul, Gică Popescu, i-a răspuns lui Gigi Becali la interesul finanțatorului de la FCSB pentru fundașul stânga Bradley de Nooijer. ”Domnul Becali poate dori orice jucător din Liga 1, e problema dânsului. Nu am luat nicio hotărâre. Dacă va veni o ofertă convenabilă clubului, noi o vom analiza”, a declarat fostul internațional la Digi Sport.


Gigi Becali nu mai face transferuri la FCSB: ”Nu mai aduc jucători pe care doar să-i țin în curte”

”Nu mai fac transferuri. Doar un fundaș stânga ne mai trebuie. Îl mai aduc doar pe De Nooijer pentru că e tânăr și pot face profit cu el. Atât. Nu mai aduc jucători pe care doar să-i țin în curte. Păi vor reveni jucătorii accidentați. Alexandru Stan va juca joi în Europa League, Mihai Roman e și el aproape recuperat. Gnohere și Pintilii revin în 7 sau 10 zile. Sunt patru noi jucători. Să transfer jucători pentru două săptămâni?”, a declarat Gigi Becali, care astfel pune punct transferurilor la FCSB în această vară.

”Am vorbit cu Andone. I-am zis «Spune-mi un fundaș dreapta mai bun decât Ovidiu Popescu și Roman». A zis că nu știe. Nu am pe cine să aduc. În atac o să-i am pe Hora și Gnohere. Cine să mai joace? La mijloc sunt Pintilii, Oaidă, Vînă, Filip, Moruțan și o să revină și Nedelcu. Cine să mai vină? Unde să joace?”, a mai spus finanțatorul FCSB pentru gsp.ro.

Robert Moldoveanu și Bradley De Nooijer în duel pentru balon în meciul FC Viitorul – Dinamo

Bogdan Andone cere transferuri

În pauza dintre sezoane, FCSB i-a transferat pe Răzvan Oaidă de la FC Botoșani, Claudiu Belu de la Astra Giurgiu, Ionuț Vînă de la FC Viitorul, Thierry Moutinho de la CFR Cluj și Diogo Salomao de la Al Hazm. Fundașul Claudiu Belu nu a confirmat de la sosirea la vicecampioana Ligii 1, Iar Gigi Becali este hotărât să se departă de el. Însă, FANATIK a aflat că jucătorul va rămâne pânâ când la echipă va fi adus un fundaș stânga.

Într-o conferință de presă înaintrea partidei cu FC Botoșani din etapa a treia a Ligii 1, antrenorul Bogdan Andone a dezvăluit că a avut o discuție cu Gigi Becali și i-a transmis că are nevoie urgentă de transferuri. Tehnicianul ”roș-albaștrilor” își dorește un fundaș central și unul stânga, dar a spus că sunt șanse minime ca Alexandru Chipciu și Constantin Budescu să se întoarcă la FCSB.