Fotbal intern

Gigi Becali nu renunță la Budescu! Când poate ajunge mijlocașul la FCSB: „Du-te, tată, și ia-le banii și vii la mine”

16.02.2021 | 19:42
Gigi Becali nu renunta la Budescu Cand poate ajunge mijlocasul la FCSB Dute tata si iale banii si vii la mine
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Constantin Budescu în Arabia Saudită, la Damac și recunoaște că și el l-a sfătuit pe „Budi” să se ducă la arabi și să câștige un salariu mare. Totuși, patronul FCSB-ului se gândește la o revenire a lui Budescu la FCSB în vară, când i se va termina contractul pe care îl are cu Damac, ținta deja stabilită fiind clară, și anume calificarea în cupele europene.

Fanii FCSB-ului au sperat mult într-o revenire a lui Budescu la echipă, însă salariul atractiv oferit de saudiți l-a făcut pe fostul mijlocaș al Astrei să aleagă un transfer în străinătate.

ADVERTISEMENT

Și în acest sezon Constantin Budescu a fost printre cei mai buni jucători de la Astra Giurgiu, reușind multe goluri și pase decisive pentru formația lui Eugen Neagoe.

Sfatul lui Gigi Becali pentru Constantin Budescu

Gigi Becali a dezvăluit că el a fost cel care l-a sfătuit pe Constantin Budescu să semneze cu Damac, formația din Arabia Saudită, pentru ca mai apoi să se întoarcă în vară la FCSB:

ADVERTISEMENT

„Budescu m-a întrebat ce să facă, cu două ore înainte să semneze. Eu i-am zis ‘Băi, Costică, du-te, tată, și ia-le banii și vii din vară la mine’!”.

„Eu am înțeles că până în vară stă, dar nu știu ce clauze are pe acolo. Nu aveam nevoie de Budescu acum, din vară avem nevoie, pentru cupele europene”, a mai spus Gigi Becali la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Budescu nu mai dorea să rămână la Astra Giurgiu

După victoria Astrei cu FC Voluntari, 3-1, Budescu fiind unul dintre marcatori, mijlocașul a declarar că nu mai vrea să rămână la echipa pregătită de Eugen Neagoe.

Eu mă gândesc să joc cât mai bine. Dacă vine vreo ofertă, cu atât mai bine. Dar nu e nicio grabă. Pe ce să ceară bani? Mai am două luni de zile. Devin liber de contract. Nu are rost să vorbim de milioane”, a declarat Constantin Budescu la finalul partidei cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon de Liga 1, Constantin Budescu a reușit să înscrie 8 goluri și a oferit 9 pase decisive în 18 meciuri pentru Astra Giurgiu, fiind cel mai bun fotbalist al formației lui Eugen Neagoe.

  • 2.000.000 de euro este cota de piață a lui Constantin Budescu, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 1,35 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT