Sport

Gigi Becali nu s-a mai controlat: ”Asemenea batjocură, asemenea circ! Nici Argăseală nu e om. A înnebunit lumea definitiv, li s-au întunecat mințile”

Gigi Becali s-a arătat extrem de deranjat de modul umil în care membrii Adunării Generale a FRF s-au prezentat la alegeri și de faptul că Răzvan Burleanu nu a avut un contracandidat.
14.04.2022 | 18:44
Gigi Becali nu sa mai controlat Asemenea batjocura asemenea circ Nici Argaseala nu e om A innebunit lumea definitiv li sau intunecat mintile
ADVERTISEMENT

Burleanu a obținut un al treilea mandat în fruntea Federației cu unanimitate de voturi, alegerea sa durând fix 10 secunde.

Gigi Becali, atac furibund după alegerile de la FRF

Modul dictatorial în care șeful FRF a fost ales în fruntea FRF l-a enervat la culme pe Gigi Becali, care a dezvăluit că la un moment dat s-a gândit să-l pună pe Valeriu Argăseală să candideze, doar pentru a evita ”circul” de la Arena Națională

ADVERTISEMENT

”Ce mă interesează pe mine de Federație? Pe mine nu mă interesează, eu am vrut doar să-l pun pe Vali Argăseală să candideze să nu ne facem de râs. Ăștia-s oameni? Tu nu ești om. Ăștia sunt oameni de acum 300 de ani, 500 de ani. Nu mă interesează pe mine, eu am văzut mizeria asta și nu m-a interesat. Eu în așa ceva nu m-am băgat, nu m-a interesat.

Asemenea batjocură nu pot să concep, asemenea circ. Eu nu pot să concep așa ceva. Cum să fie așa ceva? Eu n-am nimic cu Burleanu, numai chestia asta când o văd îmi vine să vărs. Ce-i circul ăsta? Ce cauți acolo?

ADVERTISEMENT

Îți dai seama cât de înapoiați, cât de sclavi, cât de săraci mental suntem? Ce membri? Du-te mă de aici. Vezi de treaba ta, nu sunt membri. Nu m-a întrebat pe mine Argăseală, că-i ziceam ‘stai acasă, mă’”, a declarat Becali, la emisiunea Liga Digisport.

Becali îl arată cu degetul pe Burleanu

După Gică Popescu, și finanțatorul FCSB l-a pus la zid pe Răzvan Burleanu pentru faptul că a schimbat statutul înaintea alegerilor pentru a-i împiedica pe foștii mari fotbaliști să candideze și astfel să nu aibă nicio emoție.

ADVERTISEMENT

”Nici Argăseală nu e om. A înnebunit lumea definitiv, li s-au întunecat mințile. E prea mare mizeria, mi-e rușine să comentez așa ceva. Să nu se ridice niciunul să-i spună ‘domnul Burleanu, te votez, dar fă ceva, scoate mizeria aia cu cinci ani ca să candidezi’. Ce e râsul ăsta? Să nu poată nimeni să candideze. Mi-e și rușine, mă înjosesc dacă eu comentez niște oameni de nimic.

Ăia nu sunt oameni. Omul are rațiune, are demnitate, are gândire. Asta-i gândire? Asta-i rațiune? ‘Venim aici, stăm la tribune și te votăm pe tine, un candidat doar’. Cum nu-i vina lor? N-au spus ei că n-ai voie să candidezi dacă n-ai cinci ani de președinție?

ADVERTISEMENT

Nu se încadrau fotbaliști care au notorietate. El ce experiență avea când a candidat? În viață nu vei fi niciodată biruitor dacă nu ești recunoscut ca biruitor. Asta nu-i biruință, e un circ care rămâne de râs în istorie”, a încheiat Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,44 este cota pentru „1x și sub 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT