Sport

Gigi Becali nu s-a ținut de cuvânt! S-a răzgândit în ultima clipă și nu a mai venit la FCSB – Anderlecht. Nu a mai fost pe stadion din plină pandemie

Au trecut mai bine de 2 ani de când Gigi Becali nu a mai fost la un meci. Promisese că va fi pe Arena Națională cu Anderlecht, dar s-a răzgândit în ultima clipă.
15.09.2022 | 21:57
Gigi Becali nu sa tinut de cuvant Sa razgandit in ultima clipa si nu a mai venit la FCSB  Anderlecht Nu a mai fost pe stadion din plina pandemie
Au trecut mai bine de 2 ani de când Gigi Becali nu a mai fost la un meci pe stadion, dar omul de afaceri a venit pe Arena Națională la FCSB - Anderlecht. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României așteaptă o prezență numeroasă la întâlnirea din etapa a 2-a din faza grupelor Conference League și a decis să vândă bilete până la ora meciului.

Surpriză pe Arena Națională! Gigi Becali, prezent la FCSB – Anderlecht

În urmă cu trei zile, finanțatorul ”roș-albaștrilor” declara într-o intervenție televizată că va merge la partida cu Anderlecht, deoarece nu mai are niciun fel de emoții, echipa calificându-se în grupe și aducându-i bani.

ADVERTISEMENT

La fel cum s-a mai întâmplat în câteva rânduri, s-a răzgândit în ultima clipă. Cu aproximativ 30 de minute înainte de meci, patronul FCSB și-a anunțat apropiații că nu mai are chef să meargă la stadion.

Partida din etapa a 2-a a grupelor Conference League se dispută joi, 15 septembrie, de la ora 22:00, pe Arena Națională. În prima rundă, ”roș-albaștrii” au fost învinși la Londra de West Ham, scor 1-3, iar Anderlecht a trecut acasă de Silkeborg, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

Patronul echipei FCSB a renunțat de ani buni să mai participe la evenimente, ba chiar și să mai asiste la partidele echipei sale. Ultima oară când latifundiarul a participat la un meci al ”roș-albaștrilor” s-a întâmplat pe 4 iulie 2020, la întâlnirea FCSB – FC Botoșani 1-1. A fost meciul care a scos formația finanțată de Becali din lupta la titlu în acel sezon.

Becali s-a mai răzgândit de două ori în această vară

În acest sezon, Gigi Becali a mai anunțat în două rânduri că va reveni pe stadion la un meci al celor de la FCSB, însă de fiecare dată s-a răzgândit. Prima tentativă a fost la întâlnirea retur cu Saburtalo, din turul 2 preliminar al Conference League.

ADVERTISEMENT

Sigur de faptul că formația sa va reuși să întoarcă rezultatul nefavorabil din prima manșă, omul de afaceri promitea că va fi prezent pe Arena Națională, mai ales că acel joc reprezenta debutul lui Nicolae Dică în al doilea mandat ca antrenor la FCSB. Dar n-a fost să fie.

A doua tentativă a fost la întâlnirea din deplasare cu CS Mioveni, din SuperLiga. Becali l-a achiziționat de la formația argeșeană pe atacantul Bogdan Rusu, iar în înțelegerea cu primarul Ion Georgescu a fost de acord să meargă la meci. Dar nici de această dată nu s-a ținut de cuvânt.

ADVERTISEMENT

La începutul anului, Gigi Becali a mărturisit în exclusivitate pentru FANATIK că este mai atras de viața monahală, decât de cea mondenă și chiar investește masiv într-o mănăstire în care vrea să se retragă la bătrânețe.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,32 este cota pentru ”șansă dublă: 12” la FCSB – Anderlecht. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT