Fotbal intern

Gigi Becali nu se teme de coronavirus: „În biserică dacă sunt 100 de oameni cu coronavirus, mă împărtășesc cu lingurița lor”

08.03.2020 | 18:39
Gigi Becali nu se teme de coronavirus In biserica daca sunt 100 de oameni cu coronavirus ma impartasesc cu lingurita lor
Gigi Becali nu se teme de coronavirus
ADVERTISEMENT

Europa este în stare de alertă din cauza epidemiei de coronavirus, astfel că Guvernul României a hotărât să interzică „adunările publice” cu un număr mai mare de 1000 de oameni. Implicit, partidele de fotbal din Liga 1 se vor disputa fără spectatori.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 3,59 este cota pentru ”X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali crede că religia ne va salva

Gigi Becali a comentat în stilul său caracteristic situația de la nivel mondial și e sigur că România va fi ferită de Dumnezeu.

„Așa cum zice și Biserica, spun și eu să mergem la slujbe. Merg mai departe și spun altceva. o să vedeți dacă sunt nebun sau am dreptate. Țineți minte ce vă spun, o să vedeți că virusul ăsta, în toate țările în care se face Sfânta Liturghie, în țările ortodoxe, nu va fi puternic.

ADVERTISEMENT

România va beneficia de Sfânta Liturghie, la noi vor fi 3-7 cazuri, nu așa multe ca în alte țări. Nu poate virusul… se face Sfânta Liturghie, se spune Dumnezeule, ferește-ne pe noi și țara noastră de această boală. Așa va fi și în Bulgaria, Cipru, Rusia, Serbia”, a „explicat” Becali la România TV.

Becali le cere oamenilor să meargă la biserică

Patronul FCSB le cere oamenilor să rămână credincioși și să meargă cât mai des la biserică, pentru a „combate” coronavirusul.

ADVERTISEMENT

„În cinci luni vedeți dacă sunt nebun sau spun adevărul. Se va demonstra pe statistică, noi mergem la biserică și nu ținem cont de guvernanții necredincioși care spun erezii. Dacă în biserică sunt 100 de oameni care au coronavirus și se împărtășeșsc, mă duc și eu și mă împărtășesc cu lingurița lor.

Prin Sfânta Împărtășanie, Hristos ne însănătoșește! La rugăciune ne rugăm să ne ferească Dumnezeu de virus. Boala nu vine aici, nu are ce căuta aici. Dumnezeu va îndepărta pericolul”, a decretat Becali.

ADVERTISEMENT
  • 3665 de oameni au murit până în acest moment la nivel mondial de coronavirus