Fotbal international

Gigi Becali nu se teme de Hajduk Split! “Batem la două goluri diferenţă”

08.08.2018 | 11:47
Gigi Becali nu se teme de Hajduk Split Batem la doua goluri diferenta

Gigi Becali nu se teme de Hajduk Split. Patronul FCSB a prefaţat meciul care se va disputa în turul trei preliminar din Europa League şi a anunţat că este sigur de calificarea formaţiei antrenate de Nicolae Dică în play-off.

“Nu-mi explic de ce, dar am o linişte. Nu concep că nu ne vom califica. Eu cred că vom obţine calificarea încă din tur. Eu aşa cred. Batem la două goluri diferenţă. Nu au întâlnit-o pe FCSB până acum. Erau mult mai puternici înainte. Avem o echipă care este foarte valoaroasă, dar nu ştim încă până unde poate ajunge. În atac, avem jucători foarte valoroşi. Să vedem dacă Dennis Man va avea vreo emoţie mâine. El joacă fotbal, asta e bărbăţia fotbalistului. Dacă noi le dăm un gol şi dominăm meciul, vin înjurăturile fanilor împotriva lor. Dacă vrem cupe europene, trebuie să o scoatem pe Hajduk Split”, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Gigi Becali nu se teme de Hajduk Split

Gigi Becali nu se teme de Hajduk Split. Patronul FCSB a declarat că a pus presiune pe Mihai Bălaşa, după ce a văzut că fundaşul de 23 de ani trebuie să fie impulsionat ca să joace bine. “Eu iau totul în ansamblu, aşa am făcut şi cu Mihai Bălaşa. La echipa naţională a jucat bine. De ce când are presiune joacă? Acum am pus presiune pe el. Să vedeţi cum va juca în meciul cu Hajduk Split”, a mai precizat Gigi Becali.

Înaintea meciului de la Split, Mihai Stoica a afirmat că formaţia croată nu este una de speriat, aşa cum a fost Legia Varşovia, echipă pe care FCSB a întâlnit-o în play-off-ul Ligii Campionilor în umră cu cinci ani. “Hajduk este o echipă care a pierdut mulţi jucători. De aia sunt multe necunoscute, însă, staff-ul nostru şi-a făcut bine temele. Este o echipă atipică fotbalului croat, pentru că are jucători de gabarit. Noi avem probleme la fazele fixe, iar acolo este punctul forte al adversarilor noştri. Cred, însă, indiferent de vârstă, chiar dacă au 19 ani sau 38 de ani, trebuie să fie bărbaţi. Adică să-şi ia cu ei accesoriile. Dacă vom avea probleme aşa cum am avut în meciul cu Dinamo, ne va fi foarte greu. Pentru mine, ultimele două victorii la scor n-au nicio relevanţă. Adevărata problemă va fi căldura, la Varşovia a fost infernal. Oricum, Hajduk nu e Legia, ştiu atmosfera de la Poljud”, a declarat Mihai Stoica.

Gigi Becali nu se teme de Hajduk Split
Gigi Becali nu se teme de Hajduk Split