Life

Gigi Becali nu va privi cu ochi buni întâmplarea! Cum a fost surprinsă Cristina Becali, fiica cea mică, pe stradă

17.08.2020 | 12:14
Gigi Becali nu va privi cu ochi buni intamplarea Cum a fost surprinsa Cristina Becali fiica cea mica pe strada
Gigi Becali. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali este o fire credincioasă, iar cele trei fete pe care le are îi respectă cu sfințenie toate regulile casei.

Cristina Becali a fost surprinsă pe stradă, în timpul unor cumpărături, îmbrăcată într-o rochie vaporoasă, care i-a jucat feste.

ADVERTISEMENT

Imaginile în care fiica cea mică apare nu-i vor pica tocmai bine latifundiarului din Pipera, care nu suportă să-și vadă fiicele fotografiate.

Gigi Becali își ține familia departe de presă

Deși este unul dintre cei mai activi milionari, Gigi Becali și-a ținut departe familia de ziare, iar cele trei fete și soția au putut fi văzute doar la evenimentele din familie, nunți, botezuri sau alte sărbători. De altfel, cele trei fete, Teodora, Alexandra și Cristina Becali, sunt și ele persoane discrete și nu dau declarații cu privire la viețile lor personale.

ADVERTISEMENT

Cu toate astea, fetele lui Becali sunt vânate de paparazii prin prisma faptului că tatăl lor este persoană publică. Astfel, Cristina Becali a fost surprinsă zilele trecute la cumpărături, unde a apărut la volanul unui Mercedes de sute de mii de euro și îmbrăcată într-o rochie lungă, dar vaporoasă. Vântul a fost la un pas să-i ridice rochia, însă tânăra a fost prundetă și nu a lăsat să se vadă nimic din ce fotografii sperau să surprindă, scrie spynews.ro.

Click pe link pentru a vedea imaginile cu fiica lui Gigi Becali. Foto: Spynes.ro
Click pe link pentru a vedea imaginile cu fiica lui Gigi Becali. Foto: Spynews.ro

Celebru pentru reacțiile nervoase din presă și donații

Gigi Becali este un personaj controversat în România. Latifundiarul din Pipera este un renumit om de afaceri, poitician român și fost membru al Parlamentului European între iunie 2009 și decembrie 2012 și membru al Parlamentului României din decembrie 2012 până la condamnarea penală în mai 2013. El este și patronul FCSB. În trecut, a fost finanțatorului Clubului Sportiv Steaua.

ADVERTISEMENT

Milionarul este celebru pentru reacțiile virulente din presă, înjurând jurnaliștii la diferite apariții publice. De altfel, are și părțile lui bune, căci face donații considerabile pentru biserici, copii bolnavi și oameni fără posibilități.

Tags: