Sport

Gigi Becali nu vede Rapid în lupta la titlu: ”Dan Șucu e prea deștept să dea 10 milioane de euro”. Care vor fi rivalele FCSB sezonul viitor

Rapid are intenții mari în sezonul viitor din Casa Pariurilor Liga 1 după cooptarea lui Dan Șucu în postura de co-acționar, dar Gigi Becali nu crede că giuleștenii vor avea forța să se bată la titlu.
04.06.2022 | 20:30
Gigi Becali nu vede Rapid in lupta la titlu Dan Sucu e prea destept sa dea 10 milioane de euro Care vor fi rivalele FCSB sezonul viitor
Rapid are intenții mari în sezonul viitor din Casa Pariurilor Liga 1 după cooptarea lui Dan Șucu în postura de co-acționar, dar Gigi Becali nu crede că giuleștenii vor avea forța să se bată la titlu. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

În urmă cu 10 zile, omul de afaceri era prezentat oficial în Giulești și anunța un buget de 7 milioane de euro în primul an prin care formația ”vișinie” să revină în elita fotbalului românesc.

Rapid, scoasă din lupta la titlu de Gigi Becali

În ciuda faptului că recunoaște faptul că Rapid va fi o echipă mult mai puternică odată cu venirea lui Dan Șucu, patronul FCSB, Gigi Becali, este de părere că omul de afaceri nu va investi atât de mult încât giuleștenii să se poată bată la titlu.

ADVERTISEMENT

”Sută la sută că Rapidul va fi mai puternic cu Șucu decât până acum. Nu cred eu că Șucu o să investească 10 milioane, că omul e prea deștept ca să dea 10 milioane. Nu se pot bate cu noi. Noi ne batem cu CFR și cu Craiova.

Pe mine la fotbal nu mă mai interesează să vorbesc eu de Dinamo, de CFR, de Rapid, de Vasile, de Ionică. Eu doar atât știu: fac concurență cu CFR și cu Craiova la ora asta”, a declarat Becali, la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Obiectivele Rapidului în perioada următoare

Dan Șucu a avut o intrare în forță în fotbalul românesc și l-a atacat extrem de violent pe patronul clubului CFR Cluj, Neluțu Varga. După ce a spus că nu a auzit de acesta ca om de afaceri, noul acționar de la Rapid a dezaprobat categoric modelul de business din Gruia.

Dar Dan Șucu nu s-a oprit aici. În colimatorul patronului de la Mobexpert au intrat și cei de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, care primesc finanțare de la Guvernul Ungariei. El consideră că la gruparea covăsneană este vorba de deturnare de fonduri.

ADVERTISEMENT

Atât Valeriu Iftime, cât și Gigi Becali au păreri bune despre Dan Șucu, pe care îl cunosc drept un afacerist meticulos și profesionist, iar patronul FCSB-ului este sigur că Rapid intră într-o nouă eră după alăturarea omului de afaceri.

Rapid se pregătește de primul sezon în era Dan Șucu, iar Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei giuleștene, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre noul acționar al ”alb-vișiniilor”.

ADVERTISEMENT

Celălalt acționar al Rapidului, Victor Angelescu, a promis transferuri importante în această vară și faptul că echipa se va bate pentru titlu peste doi ani. Până atunci, obiectivul este câștigarea Cupei României și calificarea într-o cupă europeană.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: