Fotbal intern

Gigi Becali nu vrea amânarea meciurilor din campionat: ”Ar fi în avantajul lui CFR Cluj”

12.03.2020 | 11:44
Gigi Becali nu vrea amanarea meciurilor din campionat Ar fi in avantajul lui CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, nu vrea amânarea meciurilor din campionat, deși în România s-a ajuns la 49 de perosane infectat cu coronavirus.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 9,75 este cota pentru „peste 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu vrea amânarea meciurilor din campionat: ”La noi nu a murit nimeni”

”E periculos, dar dacă la noi nu a murit nimeni de ce să întrerupem campionatul. La noi sunt 70-80 care-i bagă în carantină, îi vindecă imediat și gata. De ce să se întrerupă campionatul”, a spus Gigi Becali despre posibilitatea amânarea meciurilor din campionat.

”CFR vrea să se înrerupă pentru că e în avantajul lor, că au jucat multe meciuri și a scos Petrescu tot din ei. Ei vor să se întrerupă ca să se refacă. Eu nu am prieteni mulți în fotbal și nu știu ce se va întâmpla”, a declarat finanțatorul FCSB la Pro X.

ADVERTISEMENT

”Acum pup și mai tare icoanele, cum să nu mă duc la biserică?”

”Marian Copilu are relații pe la federație și poate știe mai multe. Eu nu cred că se va întrerupe fotbalul. Probabil că până săptămâna viitoare se vor vindeca toți bolnavii, granițele sunt închise, nu văd de ce să se întrerupă”, a continuat Becali.

”Eu sunt optimist pentru că unde se face Sfânta Liturghie, boala nu intră. Eu acum pup și mai tare icoanele, cum să nu mă duc la biserică? Nu mă mai interesează nimic, facă federația ce vrea, cum vrea. Eu mă supun. Nu mai vreau să mă cert cu nimeni”, a explicat latifundiarul din Pipera.

ADVERTISEMENT

LPF, reglementări pentru cluburi

Există informații conform cărora Liga Profesionistă de Fitbal ia în calcul să întrerupă campionatul intern după disputarea etapei a treia din play-off și play-out, dar există posibilitatea ca acest lucru să se întâmple chiar și mai devreme.

Până atunci, LPF a hotărât ca toate partidele să se joace fără spectatori, a interzis salutul jucătorilor înaintea meciurilor și a venit cu 20 de reglementări pentru cluburile de primă divizie, luate pentru împiedicarea răspândirii coronavirusului.

ADVERTISEMENT

Burleanu ia în calcul oprirea fotbalului

Deocamdată, Răzvan Burleanu le-a respins celor de la CFR Cluj cererea de suspendare de urgență a fotbalului din România. Președintele FRF a declarat că se ia în considerare acest scenariu, însă nu dorește să contribuie la ”panica generală”.

Partida CFR Cluj – FCSB, din etapa a treia a play-off-ului, va avea loc duminică, 15 martie, de la ora 20:30. Meciul se anunță extrem de încins, mai ales că oficialii celor două cluburi s-au contrat destul de dur, după ce portarul Cristian Bălgrădean nu i-a anunțat pe cei de la FCSB că a semnat cu CFR din sezonul viitor.

ADVERTISEMENT