Sport

Gigi Becali nu vrea să mai audă de fotbal: ”Uitați de mine! I-am dat echipa lui Edi”

Gigi Becali a cerut ca FCSB să joace meciurile de fotbal pe noul stadion Steaua, dar șefii clubului Armatei pun piedici echipei din Liga 1.
26.09.2021 | 10:55
Gigi Becali nu vrea sa mai auda de fotbal Uitati de mine Iam dat echipa lui Edi
ADVERTISEMENT

Ultima găselniță a celor de la CSA Steaua a fost să aducă în Ghencea meciul de rugby cu Universitatea Cluj, care ar fi trebuit să se joace pe terenul ardelenilor.

Suporterii FCSB au luat foc după ce au aflat această ”chichiță”, mai ales că toate cheltuielile au fost suportate de Clubul Sportiv al Armatei.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a ieșit din viața publică și nu mai vrea să vorbească de fotbal

Deși partida de rugby s-a disputat vineri cu o prezență extrem scăzută de spectatori, cei de la CSA Steaua au ținut morțiș să aducă acest meci în Ghencea. Apoi au motivat că FCSB nu poate juca sâmbătă în Liga 1, deoarece nu e bine pentru gazon să găzduiască două evenimente în mai puțin de 48 de ore.

Gigi Becali a părut resemnat cu faptul că echipa sa de fotbal nu poate evolua în  Ghencea. ”Eu am mai spus, e vorba de bani publici aici. Dar, știți ce? Uitați de mine! Nu mă mai interesează. Am ieșit din viața publică.

ADVERTISEMENT

Mai aveam echipa, dar acum i-am dat-o lui Edi. Să facă ce vor ei, cei de la Armată! Eu am spus de atâtea ori și nu s-a întâmplat nimic. Gata! Iar la FCSB șef este Edi!”, a declarat finanțatorul FCSB pentru digisport.ro.

Becali, interzis pe stadionul Steaua în 2021

Liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață este în conflict deschis cu reprezentanții CSA Steaua. Acesta a făcut numeroase demersuri, inclusiv în instanță, pentru a dovedi că FCSB este continuatoarea vechii structuri sportive a Armatei, Steaua.

ADVERTISEMENT

Omul numărul 1 din Peluzei Nord s-a arătat deranjat de faptul că oficialii clubului Armatei au plătit toate cheltuielile pentru deplasarea formației de rugby Universitatea Cluj și a anunțat că dacă acest lucru se confirmă îl va înștiința și pe premierul Florin Cîțu.

FCSB nu mai poate juca în Ghencea în 2021 dintr-un motiv foarte simplu. Fiecare partidă pe care o va disputa pe teren propriu va coincide ca dată cu meciurile disputate în Ghencea de către cei de la CSA Steaua București în Liga 2.

ADVERTISEMENT

Năstase o vrea pe FCSB în Ghencea

Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase a a reiterat faptul că stadionul Ghencea a fost construit din bani publici și că orice echipă ar trebui să aibă dreptul de a evolua pe bijuteria din Complexul Sportiv al Armatei.

Finanțatorul vicecampioanei FCSB, Gigi Becali, a anunțat încă din luna iulie că a făcut o cerere pentru ca formația sa să fie primită pe noul stadion. Ba chiar a amenințat că se va adresa instanțelor dacă ”roș-albaștrii” nu vor fi lăsați să joace în Ghencea.

După aproximativ o lună, comandantul CSA Steaua, Ștefan Răzvan Bichir, a confirmat că a primit o cerere din partea FCSB pentru a juca în Ghencea și a oferit un răspuns oficial pentru gruparea patronată de Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru Chindia Târgoviște – FCSB: 1,70 este cota pentru „ambele echipe marchează sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT