Fotbal intern

Gigi Becali o amenință pe CSA Steaua: ”Trimit artileria grea la meciul cu ei”

10.02.2021 | 12:10
Gigi Becali o ameninta pe CSA Steaua Trimit artileria grea la meciul cu ei
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că va trimite ”artileria grea” la meciul cu CSA Steaua, programat în 13 martie. Declaraţia patronului FCSB vine în contextul în care “militarii” vor promovarea în Liga 2.

CSA Steaua și FCSB ocupă primele două poziții în clasamentul seriei a 4-a a eșalonului terț, iar la finalul campionatului ocupanta primului loc va promova direct în Liga 2.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe sunt despărțite de doar două puncte, în favoarea clubului Armatei, iar Gigi Becali nici nu vrea să audă de o eventuală promovare a rivalei din Ghencea.

La Liga 3 se câștigă mai bine decât la FCSB

Finanțatorului FCSB a decis să-și trimite vedetele la meciul cu CSA Steaua, din 13 martie, programat în Ghencea, după ce în spațiul public au apărut salariile încasate de unii dintre fotbaliștii și oficialii Stelei.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali consideră inacceptabil ca o echipă de liga a treia să fie finanțată cu bani publici. Bugetul secției de fotbal a CSA Steaua București este de aproximativ un milion de euro.

”Echipa asta a lui Talpan, că el e părintele spiritual, mănâncă banii de la stat. Dar nu o să le meargă așa la infinit. Voi trimite artileria grea la meciul cu ei. Stați liniștiți că vor mai sta încă un an în Liga 3, deoarece nu vor trece de echipa noastră a doua”, a tunat Gigi Becali, conform Prosport.

ADVERTISEMENT

FCSB – CSA, episodul 2, în Liga 3

Echipele de fotbal ale CSA Steaua și FCSB (II) s-au întâlnit o singură dată, în toamna anului trecut, în turul actualei ediții a ligii a treia. Atunci, gruparea din Ghencea s-a impus la limită, scor 2-1, printr-un gol marcat în minutul 90.

CSA Steaua este liderul clasamentului în seria 4 a ligii a treia, cu 26 de puncte, două peste FCSB II, echipă formată preponderent din jucători extrem de tineri. Trupa din Ghencea este neînvinsă, însă un eșec în meciul din 13 martie ar duce la schimbarea liderului.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat în repetate rânduri că nu este interesat ca echipa satelit a FCSB să promoveze în Liga 2, dar că va face tot ce îi va sta în putere să oprească ascensiunea rivalei CSA Steaua.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 2,05 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT