Gigi Becali o ceartă pe fina Gabriela Firea. “Ai greşit! Nu trebuia să te afişezi cu el!”

Iuliana Spirache   
in Sport
13/06/2018, 11:37
Gigi Becali o ceartă pe fina Gabriela Firea. “Ai greşit! Nu trebuia să te afişezi cu el!”
Simona Halep şi Gabriela Firea pe "Arena Naţională".

Gabriela Firea a fost fluierată de aproximativ 20.000 de spectatori care s-au adunat pe “Arena Naţională” pentru a vedea momentul în care Simona Halep a prezentat trofeul câştigat la Roland Garros. Incidentul a avut loc luni seara, iar Gigi Becali nu a ezizat să o certe pe fina Gabriel Firea.

“O iubesc pe Gabriela Firea pentru că este fina mea. Îmi pare rău de ea pentru că a muncit foarte mult, dar a greşit ceea ce a făcut. A greşit cu o seară înainte când a ieşit pe scenă cu Dragnea. Ea nu înţelege asta, dar orice om care se afişează cu Dragnea o să fie huiduit toată viaţa în România”, a spus Becali.

De ce crede Gigi Becali că a fost fluierată Gabriel Firea

“Asta este părerea mea! Ea a greşit când a recitat cu Liviu Dragnea. A participat la mitingul ruşinii şi de asta s-a întâmplat ce s-a întâmplat pe stadion cu Simona Halep. Eu i.am dat mesaj… Mi-e milă de ea, dar nu trebuia să se afişeze cu el”, a spus Gigi Becali la PRO X.

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×