Fotbal intern

Gigi Becali o dă pe Denis Alibec: “Trebuia să-l lichidez demult!”

21.05.2018 | 01:38
Gigi Becali o da pe Denis Alibec Trebuia sal lichidez demult
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a ieşit răvăşit de la loje şi şi-a găsit cu greu cuvintele, dar a încercat să mascheze supărarea de la finalul partidei cu Astra, scor 1-0: “Nu ştiu eu de sentimente, nu sunt supărat… Alta întrebare! Titlul s-a pierdut, nu s-a câştigat, pentru că alta a fost echipa mai puternică! Eu sunt responsabil pentru tot! Am permis, din cauza lui Alibec, nişte lucruri la echipă!

Vociferări la antrenamente, facem asta, facem asta… Dar nu dau eu numai pe Alibec vina, că nu din cauza lui Alibec am pierdut noi titlul! CFR a fost echipa mai puternică, trebuie să recunoaştem! Când trebuie să bată, bate! În 4 meciuri cu ei, nu am condus niciodată! În plus, jucăm cu Iaşi şi nimic… 

ADVERTISEMENT

Citeşte şi:

Gigi Becali e tranşant: “Dică rămâne la FCSB! Vor pleca jucători”

“Noi nu avem niciun joc elaborat, nu avem posesie, numai jucători cu frică… Dică rămâne, dar vor pleca jucători! Bine că l-am adus pe Tănase ca să văd că nu mai poate! Teixeira, să vedem.. Aş vrea să mai rămână… Lui Budescu nu ai ce să-i spui, să-i reproşezi, că de nu era el, nu mai câştigam meciuri! CFR nu are jucători mai tari ca noi, dar au fotbalişti cu bărbăţie şi tărie de caracter în meciurile tari! 

ADVERTISEMENT

Eu sunt vinovatul din cauză că l-am pus căpitan pe Alibec şi am fost lacom de bani! Trebuia să-l lichidez demult! Tot ziceam, hai, mă, Dică, poate luăm banii! Mihai, stai, tată, că poate luăm banii! Alibec a uitat fotbalul! Dacă nu era el la Iaşi, poate nu luam bătaie!

Meme Stoica să fie vinovat? Păi de ce.. nu face el transferurile, eu fac totul aici! În fine, eu sunt vinovat, nimeni altcineva! Trebuie să-i las de la început să plece Alibec! Noi n-am avut faţă de campioni anul ăsta! A existat fum de ţigară vreodată la Steaua? Dar acum fumează Alibec, trebuie să-i laşi şi pe ceilalţi! Vreau să-i iau pe Omrani şi Abang, neapărat, pe Florentin Matei… vor veni şi alţii şi 5-6 vor pleca.

ADVERTISEMENT

De Găman ce să zic.. avem contract! El la Iaşi era fericit că am luat bătaie, le zicea maseurilor că “v-a bătut Dumneze, bă!” , că n-a jucat el! Ce să faci cu oameni d-ăştia la echipă?”

Tags: