ADVERTISEMENT
News

Gigi Becali, o nouă declarație uluitoare: „Dacă se duc o mie de bolnavi de coronavirus și se împărtășesc curat, mă duc și eu”

Autor: Andrei Șchiopu | 17.05.2020 | 20:24
Gigi Becali, o nouă declarație uluitoare: „Dacă se duc o mie de bolnavi de coronavirus și se împărtășesc curat, mă duc și eu”
Gigi Becali, o nouă declarația uluitoare: „Dacă se duc o mie de bolnavi de coronavirus și se împărtășesc curat, mă duc și eu”. Sursă foto: sportpictures.eu

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a oferit o nouă declarație uluitoare și a afirmat că se va duce să se împărtășească după 1.000 de bolnavi de coronavirus, dacă aceștia se împărtășesc „curat”.

ADVERTISEMENT

Declarația uluitoare a lui Gigi Becali

Gigi Becali a vorbit din nou despre coronavirus, iar de data aceasta a spus că se va duce să se împărtășească și după 1.000 de bolnavi de COVID-19, dacă ei se vor împărtăși „curat”.

„Dacă se duc o mie de bolnavi de coronavirus și se împărtășesc curat, după aceea mă duc și eu. Dar nu cum a făcut Cataramă! Hristos nu îmbolnăvește! Hristos face omul sănătos”, a spus Gigi Becali la România TV.

ADVERTISEMENT

Mesajul tranșant al lui Gigi Becali în privința reluării campionatului

Gigi Becali a vorbit despre posibilitatea reluării campionatului și crede că fotbalul trebuie să revină indiferent de riscuri: „La început, acum, nu e chiar normalitate, pentru că fotbalul trebuie să se joace cu spectatori, de aceea sunt făcute stadioanele. Nu e normalitate.

Numai că la început aşa trebuie să fie. Dacă se întâmplă să fie mai multe cazuri, ceea e posibil, că s-a spus că trebuie să trăim cu virusul.

ADVERTISEMENT

E posibil să vină mai multe cazuri, dar acum suntem pregătiţi. De acum încolo nu mai avem nevoie de urgenţă”.

„Gata! De acum încolo, cine se îmbolnăveşte hai la spital cu el, cine moare la cimitir. Cine trăieşte mănâncă şi îşi trăieşte viaţa, joacă fotbal, lucrează”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a continuat și a vorbit despre data la care consideră că trebuie reluată Casa Pariurilor Liga 1:

„Părerea mea e că pe maxim 5 iunie ar trebui să înceapă meciurile. Avem trei săptămâni de pregătire, cu ce s-au mai pregătit că sunt profesionişti, părerea mea e că ne ajunge”.

ADVERTISEMENT
  • 15 mai este data la care România a ieșit din starea de urgență impusă din cauza pandemiei de coronavirus
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!