Sport

Gigi Becali a sărit în ajutorul unei persoane care a leşinat. Intervenţie promptă pe stradă

31.03.2020 | 17:58
Gigi Becali a sarit in ajutorul unei persoane care a lesinat Interventie prompta pe strada
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intervenit prompt în momentul în care a surprins, pe străzile din Pipera, un bărbat aflat în stare de inconștiență. Patronul clubului FCSB a coborât din mașina în care se afla, a apelat la 112 și a așteptat până când cetățeanul și-a revenit.

Gigi Becali, gest admirabil

Gigi Becali continuă gesturile admirabile din această perioadă. După ce a donat bani și echipamente către spitalele din țară, aflate într-o situație delicată din cauza pandemiei de coronavirus, patronul FCSB a intervenit prompt pentru ajutorarea unui cetățean.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri se afla în bolidul său, pe străzile din cartierul bucureștean Pipera, în momentul în care a surprins un bărbat leșinat pe trotuar.

Gigi Becali a coborât rapid din automobil, i-a oferit bărbatului apă, și a apelat 112, conform Click. Patronul FCSB ar fi așteptat minute bune în stradă, alături de cetățean, până la intervenția medicilor, care i-au acordat cetățeanului aflat în stare de leșin primul ajutor.

ADVERTISEMENT

Donații către spitale

Gigi Becali recunoștea, la începutul perioadei de criză cauzate de pandemia de coronavirus, că a donat 100.000 de euro către Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș, dar va încerca să ofere materiale necesare și sume de bani și spitalelor din țară.

Eu nu mai stau după Guvernul României că au început să ne moară oamenii din cauza Coronaviruslui.

ADVERTISEMENT

Miercuri am alocat bani pentru ajutorului spitalelor din Craiova, Pitești și Caracal. Cheltui cât este nevoie. Nu mă interesează că dau 100.000 de euro, 200.000 de euro, dau cât trebuie.

Le-am spus doctorilor că le voi cumpăra măști, calculatoare, mobilier, combinezoane și tot ce le trebuie, dar trebuie să înțeleagă și ei că sunt și eu om, nu robot. Nu pot răspunde în permanență la telefoane.

ADVERTISEMENT

Am format o echipă din oamenii mei, iar aceștia se ocupă de tot. Le vor duce la bătrâni tot ce le trebuie. Cu această carantină situația o să fie din ce în ce mai grea”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT