Fotbal intern

Gigi Becali, o nouă lovitură pentru CFR Cluj. “Cerem scoaterea lor din competiţie!”

27.04.2018 | 16:23
Gigi Becali o noua lovitura pentru CFR Cluj Cerem scoaterea lor din competitie
ADVERTISEMENT

Gigi Becali, o nouă lovitură pentru CFR Cluj. Patronul lui FCSB a cerut oficial comisiilor excluderea echipei antrenate de Dan Petrescu din Liga 1 Betano. Latifundiarul din Pipera susţine că declaraţiile făcute de Dan Petrescu şi Mario Camora – vezi detalii aici – au afectat competiţia şi se bazează pe acest lucrur pentru a le da o nouă lovitură clujenilor.

“Clubul Steaua a cerut suspendarea lui CFR Cluj din competiţie. Cerem scoaterea lor din competiţie pentru declaraţiile date de Camora şi Dan Petrescu. Conform articolului 52, alineatul 7 cerem scoaterea din competiţie definitiv”, a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

ADVERTISEMENT

Cum vrea Gigi Becali să le dea o nouă lovitură celor de la CFR Cluj

Iată ce spune Regulamentul Disciplinar, la articolul pe care se bazează Gigi Becali: “Cluburile ai căror jucători, antrenori sau oficiali afectează, în orice fel, imaginea unei competiţii prin săvârşirea unor fapte de natură să ducă la discreditarea acesteia, se sancţionează cu excluderea din competiţiile în curs/ sau viitoare e la una la două ediţii competiţionale”.

Alineatul din Regulament pe care se bazează Gigi Becali pentru a le da o nouă lovitură celor de la CFR Cluj.
Alineatul din Regulament pe care se bazează Gigi Becali pentru a le da o nouă lovitură celor de la CFR Cluj.

 

Iată declaraţia lui Dan Petrescu de care se foloseşte Becali pentru a da o nouă lovitură CFR-ului.

“În playoff suntem furaţi pe faţă. Haţegan nu ne-a dat penalty cu Steaua, azi a inventat un penalty. E clar că Steaua e cea mai avantajată în playoff. Dacă ştiu să se descurce, ok, să ia titlul, dar nu e meritat. S-a făcut atâtea presiuni în prima parte a campionatului, mă refer la Gigi Becali şi la Meme Stoica. Nu ne mai rămâne decât să câştigăm cu Steaua. Mai stau 3-4 meciuri, nu cred că mai pot să rămân aici. Vreau să-i întrebaţi pe cei de la Astra de ce cu noi mâncăm pămânul, dar cu Steaua n-au existat. Iaşiul la Craiova n-a jucat, jucătorii de bază erau pe bancă. Aşa se întâmplă pe la noi, pe aici. Pentru ce i-a trebuit acest punct Iaşiului? S-au bucurat de parcă au luat campionatul mondial. Sunt şocat de anumite lucruri. E clar că sunt făcute cărţile. Situaţia e clară”, a spus Dan Petrescu, după Iaşi – CFR Cluj, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

FCSB – CFR Cluj, duminică, ora 20.45, în playoff-ul Ligii 1 Betano, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.