Fotbal intern

Gigi Becali o pune pe jar pe U Craiova înainte de FCSB – CFR Cluj: “Nu arbitrăm noi, să se facă dreptate”

30.07.2020 | 21:26
Gigi Becali o pune pe jar pe U Craiova inainte de FCSB  CFR Cluj Nu arbitram noi sa se faca dreptate
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit despre finalul de campionat, în care FCSB nu mai are nicio emoție, pentru că și-a asigurat prezența în cupele europene, după ce a câștigat finala Cupei României cu Sepsi, 1-0.

Patronul FCSB-ului le dă emoții oltenilor, după ce a spus că echipa sa nu va arbitra lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a mai spus că i-ar plăcea să vadă o un titlu decis în ultima etapă, chiar într-un meci direct, ceea ce îi pune pe jar pe jucătorii Universității Craiova.

Gigi Becali o pune pe jar pe U Craiova

Gigi Becali o pune pe jar pe Universitatea Craiova, după ce a spus că FCSB nu va fi arbitru pentru lupta la titlu: Eu cred că titlul se va decide în ultima etapă, adică între ei! Să se bată ei între ei și gata! Nu e cum ați spus dumneavoastră, că noi suntem un arbitru. 

ADVERTISEMENT

Nu arbitrăm noi! Noi nu ne băgăm. O să vedeți că noi nu arbitrăm. Nici arbitraj nu va fi. Să se bată ei între ei. Să se decidă direct, între ei! Ce ne băgăm noi acum să stăm noi și să facem noi probleme între oameni? ”.

„Eu zic că e mai bine să se bată ei între ei. Așa ar fi normal! Așa e dreptatea! S-a făcut nedreptate cu Bîrsan, când a dat două penalty-uri pentru Craiova și nouă nu ne-a dat două penalty-uri clare.

ADVERTISEMENT

Lasă, să fie dreptate! Cine merită să câștige campionatul!”, a mai spus Gigi Becali la TV DigiSport.

Atacanții pe care Gigi Becali îi vrea la FCSB

Gigi Becali a vorbit și despre atacanții pe care îi vrea din sezonul următor la FCSB, iar aceștia sunt Gabriel Debeljuh, de la Hermannstadt și Alexandru Buziuc, de la Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

„Și Debeljuh este un jucător pe care îl urmărim, și mai urmărim pe un alt atacant român. E vorba de Buziuc, dar a mai râs lumea de mine când am zis că pe el îl vreau, dar mie de el îmi place, aș avea încredere în el mai mare decât în Debeljuh. 

Nu dau mulți bani pe Debeljuh, dacă e să dau bani. O să mai luăm și un fundaș central, pe care Meme vrea să-l ia. Nu-l știu, e tot român”, a mai spus patronul FCSB-ului.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 1,77 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT