Sport

Gigi Becali o va cununa pe fiica lui Anghel Iordănescu. Însă a pus o condiție. Ce i-a transmis latifundiarul fetei

Patronul clubului FCSB, Gigi Becali, a acceptat invitația de a fi nașul fiicei fostului selecționer Anghel Iordănescu. Însă, nu în orice condiții.
13.08.2021 | 18:28
Gigi Becali o va cununa pe fiica lui Anghel Iordanescu Insa a pus o conditie Ce ia transmis latifundiarul fetei
Gigi Becali Sursa: sportpictures.ro
ADVERTISEMENT

Gig Becali și fostul selecționer Anghel Iordănescu au o relație apropiată în ciuda diferențelor de opinii. Ani de zile Iordănescu a fost consilierul lui Becali.

Astfel, Maria Iordănescu, fiica fostului selecționer, i-a propus lui Gigi Becali să o cunune, iar latifundiarul a acceptat, chiar dacă nu va fi alături de fericitul cuplu pe durata întregului eveniment.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Gigi Becali pentru Maria Iordănescu: ”Se întâmplă în sufletul și trupul omului. Nu pot”

Gigi Becali și soția lui, Luminița, îi vor cununa pe Maria Iordănescu și pe iubitul acesteia, dar la petrecere va fi prezentă doar soția omului de afaceri.

Aceasta a fost condiția pe care Gigi Becali i-a transmis-o fetei lui Anghel Iordănescu, atunci când a fost rugat să le fie naș.

ADVERTISEMENT

”M-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun. I-am zis că eu o cunun, dar doar la Biserică și acasă. Atât! Eu nu merg la petrecere.

Nu e că nu vreau, dar eu nu mai ascult muzică. Nu pot! Se întâmplă în sufletul și trupul omului și nu pot să suport muzica”, a declarat Gigi Becali pentru Pro X.

ADVERTISEMENT

Maria Iordănescu nu este străină de fotbal

Fiica fostului selecționer, Maria Iordănescu, este pasionată de fotbal, la fel ca toți cei din familia sa. După mai multe colaborări cu diverse televiziuni, Maria a devenit recent prezentatoarea știrilor sportive la canalul Prima TV.

Fiica fostului mare fotbalist și antrenor a apărut în prim plan după ce a realizat un reportaj cu Gigi Becali, de palatul din Aleea Alexandru.

ADVERTISEMENT

Tânara a discutat cu patronul FCSB despre teme religioase și s-a emoționat până la lacrimi din cauza subiectelor abordate.

Gigi Becali o apreciază foarte mult și i-a spus la acel moment că dacă ar fi avut un băiat, i-ar fi plăcut să o ia pe ea de nevastă.

Maria Iordănescu s-a născut în 1986, anul în care tatăl ei obținea cea mai mare performanță a fotbalului românesc, câștigând Cupa Campionilor Europeni cu Steaua.


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – FCSB: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT