Fotbal intern

Gigi Becali o vrea pe Dinamo în play-off. “Mă îmbăt în Piaţa Universităţii!”

Autor: Iuliana Spirache | 25.10.2018 | 12:12
Gigi Becali deschide şampania la finalul unui meci jucat de FCSB. Patronul vicecampioanei o vrea pe Dinamo în play-off

Gigi Becali se amuză pe seama rivalilor din “Ştefan cel Mare”, dar recunoaşte că o vrea pe Dinamo în play-off-ul Ligii 1 Betano la finalul sezonului regulat. Gruparea pregătită de Mircea Rednic se află pe locul 12, la 7 puncte de ultimul loc care duce în play-off, iar latifundiarul din Pipera este de părere că “Puriul” nu va putea să-i salveze pe “câini”.

Patronul FCSB-ului nu crede că Mircea Rednic va putea să o califice pe FC Dinamo Bucureşti în play-off-ul Ligii 1 Betano şi susţine că va ieşi să petreacă în Piaţa Universităţii dacă gruparea din “Ştefan cel Mare” va termina pe una din primele 6 poziţii ale clasamentului. Gigi Becali se bucură că Dunărea Călăraşi i-a încurcat pe “câini” şi este sigur că Chiajna le va pune probleme.

Gigi Becali o vrea pe Dinamo în play-off-ul Ligii 1 Betano

“Luţu 2 (n.r. Meme Stoica) îmi spunea că Rednic e bun antrenor, e experimentat. Eu i-am spus că e imposibil de făcut ce vrea el. Eu nu am mai băut de 25 de ani. Mă îmbăt în Piaţa Universităţii de bucurie dacă Dinamo ajunge în play-off. Nu e la 7 puncte de play-off! Staţi puţin! Ei sunt la 14 puncte, că trebuie să scoată două echipe care au ambele câte 7 puncte în faţa lor. Crezi că ăia din faţa lui Dinamo dorm? Nu spun că Rednic nu e bun, e valoros. Cum să spui tâmpenia pe care a zis-o el? El a făcut egal şi gata, la revedere.

El nu e duşmănos, răutăcios. El glumeşte, râde. Singurul lucru care m-a supărat a fost că a vorbit jignitor cu Luţu. A mai exagerat puţin când a zis că FCSB a fost învinsă de el când avea antrenor… A primit una în cap acum, cu Dunărea Călăraşi, acum urmează încă una cu Chiajna. Ştiu mai bine programul lor decât pe al meu. Ştiu tot ce joacă Dinamo”, a spus Gigi Becali la PRO X.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!