ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Gigi Becali, obligat să-l plătească pe Cristian Bălgrădean! Decizia Comisiei de Recurs

Autor: Traian Terzian | 20.11.2020 | 08:36
Gigi Becali, obligat să-l plătească pe Cristian Bălgrădean! Decizia Comisiei de Recurs
Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a fost obligat de Comisia de Recurs a FRF să-l plătească pe portarul Cristian Bălgrădean, deși l-a dat afară când a aflat că se înțelesese cu CFR Cluj. Sursă foto: Sport Pictures

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a fost obligat de Comisia de Recurs a FRF să-l plătească pe portarul Cristian Bălgrădean, deși l-a dat afară când a aflat că se înțelesese cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Jucătorul a decis în februarie, în plin sezon competițional, să-și dea acordul pentru un transfer în Gruia începând de la 1 iulie, după ce îi expira înțelegerea cu ”roș-albaștrii”.

A fost un adevărat șoc pentru Gigi Becali, care a aflat acest lucru de la Meme Stoica. Patronul s-a înfuriat foarte tare și a decis să nu mai intre în cantonamentul de la Berceni.

Cristian Bălgrădean trebuie plătit de Gigi Becali

Gigi Becali a fost informat de această ”trădare” la puțin timp după ce FCSB remiza la Botoșani cu Bălgrădean în poartă. Acesta a greșit la al doilea gol al gazdelor, iar latifundiarul din Pipera a dat ordin ca ”Pufi” să nu mai existe pentru ”roș-albaștrii” din acel moment.

ADVERTISEMENT

Supărat pe faptul că portarul Cristian Bălgrădean nu a venit să-i spună despre transferul la CFR Cluj, Gigi Becali a decis să-l bage în șomaj tehnic și l-a plătit mult mai puțin decât era scris în contractul care expira la 30 iunie.

Jucătorul în vârstă de 32 de ani a mers la comisii pentru a-și căuta dreptatea și pentru a-și primi drepturile financiare. După mai multe înfățișări la Comisia Națională de Soluționare a Litigiilor, cazul a ajuns pe masa Comisiei de Recurs a FRF.

Membrii acestei comisii i-au dat dreptate lui Cristian Bălgrădean și a hotărât că Gigi Becali trebuie să-i plătească drepturile contractuale aferente perioadei 1 – 15 aprilie. În plus, FCSB este obligată să-i achite portarului sume reprezentând onorariu avocațial și taxa de procedură în recurs.

ADVERTISEMENT

Decizia este una definitivă și executorie pe plan intern și poate fi atacată de FCSB doar la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne în termen de 21 de zile.

FANATIK a aflat la acel moment că decizia lui Cristian Bălgrădean de a pleca la CFR Cluj a fost luată după derby-ul Dinamo – FCSB, în urma căruia Gigi Becali l-a criticat și l-a anunțat că va fi rezervă.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!