Sport

Gigi Becali nu este de acord cu tactica FRF-ului, de „acomodare” a lui Octavian Popescu la națională.”Trebuie să fie titular!”. Exclusiv

Edi Iordănescu se pregăteşte de debutul pe banca echipei naţionale, în meciu cu Grecia. Gigi Becali se aşteaptă ca Octavian Popescu să fie titular, în condiţiile în care spune că este cel mai bun jucător din Liga 1.
24.03.2022 | 19:42
Gigi Becali nu este de acord cu tactica FRFului de acomodare a lui Octavian Popescu la nationalaTrebuie sa fie titular Exclusiv
Gigi Becali şi Octavian Popescu. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu debutează pe banca echipei naţionale în meciul cu Grecia, programat vineri, de la 20:15, pe stadionul Steaua. Nu este singura noutate din echipă, Octavian Popescu fiind convocat prima dată la lotul mare.

Ce vrea Gigi Becali de la debutul lui Edi Iordănescu la echipa naţională: “Trebuie să fie titular Octavian Popescu”

Gigi Becali nu este de acord cu tactica FRF-ului care vrea să îl acomodeze pe Octavian Popescu la echipa naţională şi susţine că “perla” celor de la FCSB ar trebui să intre în “primul 11”, în condiţiile în care este cel mai bun fotbalist din Casa Pariurilor Liga 1:

ADVERTISEMENT

“Dacă e cel mai bun din România, cum să nu fie titular? El trebuie să fie titular. Dar este treaba lor. Nu mă priveşte pe mine ce fac ei la echipa naţională. Dar în mod logic, ar trebui să fie titular Tavi Popescu”, a spus Becali pentru FANATIK.

Octavian Popescu are un început de an excelent la FCSB, fiind omul decisiv în mai multe meciuri “pe muchie de cuţit” în Casa Pariurilor Liga 1. Atacantul a marcat de patru ori şi a dat o pasă decisivă în 2022.

ADVERTISEMENT

FRF cere răbdare: “E crud încă, un copilaș, trebuie să avem grijă de el”

Edi Iordănescu l-a convocat pe fotbalistul celor de la FCSB în premieră la naţionala mare, însă Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, susţine că trebuie să toată lumea trebuie să aibă răbdare cu jucătorul în vârstă de 19 ani:

„Nu m-a surprins convocarea lui Tavi Popescu, extrem de talentat, constanță îi trebuie, nimic altceva. E crud încă, un copilaș, trebuie să avem grijă de el, să îl creștem și să îl facem mai bun decât e la ora actuală. Cei de la club trebuie să fie atenți cum gestionează, e păcat să nu progreseze un astfel de talent.

ADVERTISEMENT

Faptul că a jucat și când a avut momente mai slăbuțe tot a fost în teren, e meritul celor de la FCSB că au avut încredere în el și a ajuns la națională. Am și spus să nu ne grăbim cu el, că în momentul ăsta ne dorim noi mai mult decât el”, a declarat Mihai Stoichiţă la Pro X.

Octavian Popescu: “Ar fi important să intru să joc 5-10 minute”

Octavian Popescu nu are pretenţii de titularizare la prima convocare în echipa naţională. Atacantul celor de la FCSB susţine că ar fi important pentru el să prindă câteva minute în tricoul României:

ADVERTISEMENT

“Sunt fericit că a venit şi convocarea. Sper să joc bine şi acolo. Mă aşteptam să fiu convocat, dar nu aşa repede. Toată lumea m-a felicitat şi îi mulţumesc domnului selecţioner. Ar fi important să intru să joc 5-10 minute. O să încerc un şut, sigur. A fost premiul meritat după ce am jucat, am fost ok!”, a spus Popescu.

România joacă două meciuri amicale în această perioadă, cu Grecia (25 martie) şi Israel (29 martie). Sunt ultimele meciuri înainte de debutul în noua ediţie din Liga Naţiunilor, meciurile fiind programate în luna iunie.

  • 19 ani are Octavian Popescu

Bogdan Stelea l-a taxat pe Tavi Popescu pentru declarația sa

Bogdan Stelea nu a fost de acord cu declarația lui Octavian Popescu în privința minutelor pe care vrea să le joace la naționala mare a României:

„Nu trebuie să dai dovadă de modestie la națională. Adică modestia asta falsă… el vrea să dea declarații ok, dar nu e cazul lui.

El a venit la națională pentru că merită, dar să nu se apuce să declare că vrea să joace 10 minute și e mulțumit. Băi, băiatule, ai venit la națională pentru că meriți, pentru că ai demonstrat ceva, nu ai venit pentru 10 minute”.

„Eu când veneam la națională, veneam cu gândul să-i mănânc pe ceilalți”, a mai spus Bogdan Stelea, la TV DigiSport.

  • 1.900.000 de euro este cota de piaţă a lui Octavian Popescu, statistică oferită de site-ul de specialitate transfermarkt.com

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,01 este cota pentru „X la pauză” la meciul România – Grecia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT