Fotbal intern

Gigi Becali, ofertă de ultimă oră pentru Tudor Băluță: ”Le dau un milion mai mult”

20.06.2019 | 11:33
Gigi Becali oferta de ultima ora pentru Tudor Baluta Le dau un milion mai mult

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a făcut o ofertă de ultimă oră pentru Tudor Băluță, care a fost achiziționat de Brighton & Hove Albion de la FC Viitorul pentru două milioane de euro. Latifundiarul din Pipera a fost încântat de jocul făcut de tânărul mijlocaș la meciul pe care echipa națională de tineret a României l-a câștigat în fața Croației, scor 4-1, la debutul la Campionatul European din Italia și san Marino.

Gigi Becali, ofertă de ultimă oră pentru Tudor Băluță: ”E ca zidul”

”În viaţa vieţilor vieţilor mele nu o să mă mai consult cu niciun specialist de niciun fel. Acum îi aveam pe Băluţă şi pe Cicâldău, dar nu mai am pe nimeni. Băluţă ăsta e ca zidul. Le-au dat două milioane celor de la Viitorul, le dau trei celor de la Brighton. Câştigă un milion. Nu ştiu dacă se poate face ceva. Dar dacă mai evoluează aşa şi în următoarele două meciuri o să vrea 20 de milioane. Eu nu împrumut jucători, eu sunt Steaua, eu vând cu 20 de milioane”, este oferta făcută de Gigi Becali în direct la Pro X pentru transferul lui Tudor Băluță.

Finanțatorul Gigi Becali nu a vrut să-l vorbească de bine pe Ianis Hagi pentru a nu-i crește cota. Cu toate acestea, el crede că dacă fiul ”Regelui” nu va pleca în această vară, Viitorul are șanse să elimine Antwerp în turul doi preliminar al Europa League: ”Nu vreau să-i crească nicio cotă lui Ianis pentru că vreau să-l iau. Este greu, cu Croaţia nu a jucat prea bine, dar cu Anglia şi Franţa va arăta ce poate. Eu nu cred că va merge la Ajax, ci la o echipă şi mai mare. Dacă nu-l vinde Gică până la meciul cu Boloni, cred că îi va elimina”.

Tudor Băluță marchează în meciul România – Croația 4-1 de la Europeanul de tineret

”Rădoi juca la orice echipă din istorie ca fundaș central”

”Îmi place modestia lui Rădoi, când spune că nu ar fi avut loc la echipa naţională de tineret. Nu ar fi avut loc la mijloc, cum a jucat în ultimul timp, dar ca fundaş central juca în orice echipă din istorie”, a mai spus Gigi Becali. După victoria împotriva Croației, Mirel Rădoi a dezvăluit că dacă avea vârsta necesară nu ar fi avut loc printre titularii naționalei de tineret și ar fi prins cu greu lotul.

Partida România – Anglia, din etapa a doua a Grupei C de la Campionatul European de tineret, se va disputa vineri, 21 iunie, de la ora 19:30, la Cesena, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT de la FANATIK. Mirel Rădoi are mari emoții pentru această partidă cu Tudor Băluță, acesta fiind incertFANATIK a aflat că mijlocașul este măcinat de două luni de o tendinită de la gamba dreaptă. Pentru a atenua durerile, internaționalul român stă cu gheaţă în acea zonă şi poartă un bandaj foarte strâns.

Tags: