Sport

Gigi Becali anunță o nouă ofertă pentru Florin Tănase. Campionatul surpriză unde e dorit căpitanul FCSB-ului

Gigi Becali a dezvăluit că a primit o ofertă din Ungaria pentru Florin Tănase, însă căpitanul FCSB-ului a refuzat oferta și ar putea ajunge în Emiratele Arabe Unite.
09.12.2021 | 10:58
Gigi Becali anunta o noua oferta pentru Florin Tanase Campionatul surpriza unde e dorit capitanul FCSBului
ADVERTISEMENT

Lui Florin Tănase i-a venit în sfârșit rândul să prindă un transfer în străinătate, iar golgheterul FCSB-ului ar putea ajunge în Emiratele Arabe Unite.

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre plecarea căpitanului echipei lui Toni Petrea și a explicat în ce condiții se poate transfera acesta.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali surprinde: „A fost o ofertă din Ungaria pentru Tănase”

Patronul FCSB-ului a dezvăluit pentru sport.ro că a primit o ofertă pentru Florin Tănase din Ungaria: „A fost o ofertă din Ungaria, dar nu se duce Tănase în Ungaria”.

Gigi Becali vrea minim trei milioane de euro pentru Florin Tănase, căruia i-a mărit salariul și i-a prelungit contractul până în 2025: „Tănase a prelungit contractul acum 5 zile. A semnat contractul pe 4 ani, i-am făcut 30.000 de euro pe lună şi îi fac 40.000 dacă ajungem în grupele Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Le măresc la toţi. I-am zis: «Măi, Tănase, iţi fac acum 30.000, dacă intrăm în grupele Ligii îţi fac 40.000, îţi fac şi 50.000»”, a declarat Gigi Becali.

Florin Tănase este evaluat conform transfermarkt la cinci milioane de euro și în acest sezon are șapte goluri și patru pase decisive în 14 meciuri. În sezonul trecut a marcat 24 de goluri a doborât recordul de stabilit de Raul Rusescu.

ADVERTISEMENT

Ce spune Florin Tănase despre plecarea de la FCSB: „Sunt discuții în Emirate”

Florin Tănase a recunoscut că ar putea pleca de la FCSB în această iarnă și a declarat că există negocieri cu un club din Emiratele Arabe Unite.

„Sunt discuții în Emirate, dar momentan sunt focusat 100% pe cele trei meciuri rămase. Deocamdată sunt aici, există discuții, dar vom vedea după Sărbători”, a declarat Florin Tănase la finalul partidei câștigată de FCSB în fața UTA-ei în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Căpitanul FCSB-ului a avut unul dintre cele mai bune sezoane din carieră și consideră că ar trebui să primească titlul pentru cel mai bun jucător al anului în Liga 1.

„Dacă nu mă gândesc anul acesta (n.r.: la titlul de cel mai un fotbalist al anului), atunci când? Am marcat foarte multe goluri, nu cred că un jucător român a mai marcat atât de multe goluri de foarte mult timp”,  amai spus Florin Tănase.

Conform Digi Sport, Al-Ain este echipa care îl dorește pe Florin Tănase și e gata să plătească suma de trei milioane de euro cerută de Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaș – FCSB: 2,05 este cota pentru „ambele înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT