Fotbal intern

Gigi Becali, ofertă gigant pentru Mitriţă şi Bancu. “Dau 5 milioane de euro pe ei!”

15.10.2018 | 11:54
Gigi Becali oferta gigant pentru Mitrita si Bancu Dau 5 milioane de euro pe ei

Gigi Becali a fost impresionat de evoluţia lui Alex Mitriţă şi Nicuşor Bancu în tricoul echipei naţionale a României şi a anunţat că este pregătit să facă o ofertă gigant pentru cei doi jucători de la CS U Craiova.

Oferta uriaşă a lui Gigi Becali pentru Alex Mitriţă şi Nicuşor Bancu vine în săptămâna meciului pe care FCSB îl dispută pe “Ion Oblemenco”, duminică, ora 21.00, cu CS U Craiova. Patronul vicecampioanei României a anunţat că este dispus să ofere 5.000.000 de euro pentru cei doi fotbalişti şi nu a ezitat să-l certe pe Cosmin Contra că nu i-a folosit pe jucătorii lui Devis Mangia în partida cu Serbia, scor 0-0, în Liga Naţiunilor.

Ofertă gigant de la Gigi Becali pentru Alex Mitriţă şi Bancu

“La echipa mare nu avem ce să facem! Nu avem cu cine! Aseară nu am înţeles un lucru şi vreau să mă ierte Contra. Trebuie să îmi spun părerea pentru că eu nu vreau să fiu ca ceilalţi. Eu mă gândesc la bani. Eu sunt foarte prost, idiot, dar spun ceva sigur. Cei mai valoroşi jucători ai României din punct de vedere financiar sunt Bancu şi Mitriţă. Asta e părerea mea! Nu îmi e frică de Contra. Tu îi ai pe cei mai scumpi jucători din România şi nu îi bagi. E adevărat că nu avem echipă, dar de ce nu i-am văzut pe teren pe cei mai valoroşi jucători? Au jucat bine la Vilnius dacă am câştigat! Toşca e al meu, dar nu poţi să îl compari cu Bancu. Dacă mă uit la echipa naţională vreau să văd că joacă cine merită. Eu zic că Bancu poate juca fundaş stânga. Asta e părera mea! Eu nu spun de Benzar pentru că el a mai făcut greşeli, a mai jucat prost şi la Steaua. Nu zic nimic de Tănase, dar zic de doi jucători de la o rivală. Poate Răzvan Marin să fie mai valoros din punct de vedere financiar. Eu acum vorbesc ca un om de afaceri. 

Bancu şi Mitriţă fac minim 5.000.000 de euro. Eu dau pe Mitriţă 3 milioane de euro la orice oră, iar pe Bancu dau două. Înainte ca Mitriţă să semneze cu Craiova am fost sunat şi puteam să îl iau cu 700.000 de euro, dar nu l-am luat. Îi bag lui Rotaru în cont 5 milioane dacă vrea. Şi mâine îi dau 5 milioane pe ei. Mitriţă e cel mai valoros. Face cât toată echipa României. Nu pot să îl compar cu nimeni. Dacă eram antrenor îl puneam primul pe Mitriţă şi după făceam echipa. El trebuie să fie înaintea lui Răzvan Marin, al lui Stanciu. Îi cer iertare lui Contra! Nu vreau să supăr pe nimeni, dar asta e părerea mea”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Alex Băluţă, Alex Mitriţă şi Nicuşor Bancu la echipa naţională a României
Alex Băluţă, Alex Mitriţă şi Nicuşor Bancu la echipa naţională a României