Fotbal intern

Gigi Becali, ofertă oficială pentru Luka Zahovic! Sumă uriaşă

15.07.2018 | 12:34
Gigi Becali oferta oficiala pentru Luka Zahovic Suma uriasa

Gigi Becali, ofertă pentru Luka Zahovic! Presa din Slovenia a anunţat cât este dispus să ofere patronul de la FCSB în schimbul atacantului în vârstă de 22 de ani, după ce a rămas fără jucători de atac.

Cu Denis Alibec exclus din lot şi un Harlem Gnohere revenit după operaţie, FCSB are mare nevoie de un atacant de careu, neavând disponibil niciun jucător de acest profil acum. De aceea şi Gigi Becali a plusat şi, conform celor de la Ekipa.svet24.si , este decis să ofere suma de 2 milioane de euro în schimbul jucătorului.

Gigi Becali, ofertă pentru Luka Zahovic

Acesta a trimis oferta oficială clubului de care aparţine Zahovic, NK Maribor, şi aşteaptă răspunsul. Agentul acestuia, Zvonko Milojkovic, nu exclude ca jucătorul său să ajungă la vicecampioana României: “Cei de Maribor vor o sumă de bani, este mai puţin decât a dat Gigi pe Coman. Dacă o să îl cumpere, va putea evolua în grupele Europa League, cum a fost şi anul trecut cu Planic. Am înţeles că o să-l urmărească în Europa League. Acum, vom vedea, cum zice Gigi: ‘Cum vrea Dumnezeu!’. Este unul dintre cei mai buni şi cei mai talentaţi copii din Slovenia. El nu a jucat în perioada septembire – decembrie, fiind accidentat. A fost accidentat la umăr, a căzut pe umăr. Nu are probleme la picioare sau ceva de genul. Dacă luaţi statistica ultimelor zece meciuri, vă ia capul la câte goluri a dat. A marcat în fiecare meci“, a spus Zvonko Milojkovic pentru o emisiune de sport.

Gigi Becali, ofertă pentru Luka Zahovic. Jucătorul se bucură după un gol marcat
Gigi Becali, ofertă oficială pentru Luka Zahovic. Atacantul celebrează un gol

Citeşte şi: