Băluţă dă răspuns la oferta lui Becali: “Valorez 3 milioane euro”

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
04/02/2018, 23:41
Băluţă dă răspuns la oferta lui Becali: “Valorez 3 milioane euro”

UPDATE, ora 23:23 / Alexandru Băluţă a vorbit despre oferta pe care Gigi Becali a anunţat că este gata să o facă pentru el, în valoare de 3 milioane de euro, atât cât este clauza sa de reziliere. În mod surprinzător, liderul oltenilor nu a respins varianta, ci a lăsat loc de interpretări.

“Nu vreau să comentez acele declaraţii. Eu consider că valorez trei milioane de euro”, a declarat Alex Băluţă.


Gigi Becali a fost extrem de nemulţumit de prestaţia echipei sale la Mediaş şi deja se gândeşte la o mutare prin care să dinamiteze jocul ofensiv al FCSB. Chiar dacă nu a dat nume, toate indiciile duc spre Alexandru Băluţă.

“Eu mă gândesc la ce să cumpăr pentru că nu îmi place echipa asta de acum. Nu ştiu ce o să cumpăr. Mai pot să fac o singură mutare, dar nu vreau să mai spun acum pentru că se supără lumea.

Am o mutare pe care pot să o fac, dar zic ei că nu. Trebuie să plătesc 3.000.000 de euro. Dacă văd că nu jucăm nimic… atunci ce să fac? Mă mai gândesc!”, a declarat Gigi Becali la o televiziune de sport.

Alexandru Băluţă are o clauză de reziliere de trei milioane de euro, iar FCSB a făcut o ofertă în iarnă de 2,5 milioane de euro, refuzată de CS Universitatea Craiova. Fotbalistul oltenilor a spus şi el că nu ar fi dispus să semneze cu marea rivală.

După victoria de la Mediaş, FCSB trece pe primul loc, cu 50 de puncte, unul peste principala rivală la titlu, CFR Cluj. Etapa viitoare, formaţia pregătită de Nicolae Dică joacă împotriva ardelenilor pe Arena Naţională.

Ştirea MOMENTULUI

Cupa Mondială, în pericol! Un francez era să o scape din mână

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.