Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, ofertă pentru un jucător la care FCSB este gata să renunțe în iarnă: “Dădeau 5 milioane de euro”. Video exclusiv

Gigi Becali a fost aproape să dea lovitura la începutul sezonului, când pentru unul dintre jucătorii de la FCSB se pregătea o ofertă pe bani mulți.
11.12.2022 | 11:10
Gigi Becali oferta pentru un jucator la care FCSB este gata sa renunte in iarna Dadeau 5 milioane de euro Video exclusiv
Ianis Stoica a fost curtat la începutul sezonului după un meci din Conference League. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat în ultima partidă la Botoșani, scor 2-0, unde s-a deplasat cu fotbaliști de la echipa a doua și de la academie, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Unul dintre remarcații din lotul roș-albaștrilor la FANATIK SUPERLIGA a fost Ianis Stoica. Bănel Nicoliță a dezvăluit că oameni din fotbal s-au interesat la începutul sezonului de transferul tânărului fotbalist.

Bănel Nicoliță, dezvăluiri despre un jucător la care Gigi Becali vrea să renunțe în iarnă

Ianis Stoica nu a impresionat în sezonul actual, iar Gigi Becali și Mihai Stoica au confirmat că tânărul fotbalist al roș-albaștrilor ar urma să plece în iarnă din lotul vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță, invitat în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, a dezvăluit că la începutul sezonului, într-un meci din Conference League, oameni din fotbal au vrut să ia legătura cu Gigi Becali pentru un eventual transfer al lui Ianis Stoica.

„Mi-a plăcut atitudinea lor (n.r. la meciul din Cupă cu Botoșani). Important e că le-a dat o șansă, iar unii dintre ei chiar au profitat de ea. Cum e Musi, Ianis Stoica.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță, despre oferta pentru Ianis Stoica: „Întrebau dacă Gigi Becali vrea mai mult de 5 milioane de euro”

„Eram în tribună la un meci din Europa când era Nicolae Dică antrenor și erau oameni care se interesau și voiau să ajungă la Gigi Becali să-i spună dacă vrea mai mult de 5 milioane pe el ca ofertă”, a declarat Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA.

Bănel Nicoliță a oferit detalii despre interesul pentru Ianis Stoica și a precizat că legăturile duceau spre Arabia. Fotbalistul, care recent a împlinit 20 de ani, a fost titular pentru roș-albaștri la începutul sezonului, când pe bancă se afla Nicolae Dică. Totuși, fotbalistul a ieșit treptat din schemă.

ADVERTISEMENT

„Mie îmi place foarte mult copilul ăla (n.r. Ianis Stoica). Erau oameni din București, dar aveau legături prin Arabia. M-au întrebat cum putem să ajungem la nea Gigi. Era titular, pe timpul lui Dică a jucat”, a mai spus Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO MAI JOS

Alin Buzărin știe de ce Ianis Stoica nu mai este titular la FCSB: „A venit Compagno”

Alin Buzărin este de părere că venirea lui Andrea Compagno la FCSB a schimbat stilul de joc al echipei. „A venit Bogdan Rusu, a venit Compagno. Cu ăștia joci într-un fel, a plecat Tănase într-adevăr.

ADVERTISEMENT

Cu ăștia joci într-un fel cu Compagno joci în altfel. Schimbi tot stilul echipei când ai un jucător, precum Compagno”, a declarat Alin Buzărin, la FANATIK SUPERLIGA.

MM Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a dezvăluit că Ianis Stoica ar putea ajunge în iarnă la Chindia Târgoviște sau la Universitatea Cluj. „El are oferte de împrumut de la U Cluj și Chindia. Nu s-a decis încă, el se decide mai greu, eu am simțit că ar vrea la Chindia.

El e convins că va veni și o altă ofertă și venise o altă ofertă, dar nu s-au înțeles cu Gigi. Musi va fi împrumutat probabil în Liga 2. Discutăm cu Iași și cu Slobozia, să vedem ce variantă e mai bună pentru copil”, a declarat Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT