Fotbal intern

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Nemec! Cine se opune venirii la FCSB

16.06.2018 | 20:35
Gigi Becali oferta uriasa pentru Nemec Cine se opune venirii la FCSB

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Nemec, atacantul pe care îl vrea la FCSB. Vicecampioana României are probleme în atac, după ce a renunţat la Denis Alibec iar Harlem Gnohere este şi el dorit de mai multe cluburi din străinătate.

Patronul FCSB încearcă să-l agaţe pe Adam Nemec, după ce l-a mai refuzat o dată, şi în acelaşi timp aşteaptă răspuns şi de la vârful CFR-ului Billel Omrani. FANATIK.RO a aflat că salariul care îl va aştepta pe slovac la “roş-albaştri” se ridică la 20.000 de euro lunar. Pe lângă asta, Nemec ar urma să primească şi un bonus de instalare în valoare de 100.000 de euro! Nici agentul său nu ar rămâne neplătit, Becali fiind de acord cu un onorariu de 50.000 de euro.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Nemec! Cine se opune venirii la FCSB

Cele două părţi sunt de acord cu termenii contractului, mai puţin logodnica atacantului, “Miss Slovacia”, Zuzana. Adam Nemec se va căsători peste o săptămână, iar aleasa inimii sale nu este chiar încântată de viaţa din capitala României. În perioada în care Nemec a activat la FC Dinamo Bucureşti, Zuzana Kolarova a locuit alături de el în Bucureşti şi ar prefera ca Adam să meargă şi să joace acasă, la Zilina, echipa care l-a lansat în fotbalul mare pe jucătorul dorit de Gigi Becali.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Nemec
Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Nemec

“Şefa” l-a adus pe Qaka

La polul opus stă ultimul transfer făcut de FCSB în acest an. Kamer Qaka i-a cerut acordul soţiei pentru a semna cu echipa antrenată de Nicolae Dică. Casandra a acceptat să se mute de la Iaşi la Bucureşti, iar jucătorul albanez este aşteptat să ia parte la primul cantonament cu noua sa echipă la Braşov. “E şi bossul lângă mine, şefa decide”, spunea Qaka când încă era la CSM Poli Iaşi. Şi şefa a decis, de această dată în favoarea lui Gigi Becali.

800.000 de euro este cota de piaţă a lui Adam Nemec, jucător rămas liber de contract, după despărţirea de FC Dinamo Bucureşti